Suomi – Kanada live stream – katso MM-finaali ilmaiseksi

Suomi Leijonat semifinaaliin 2021 / Pallomeri.net

Suomi ja Kanada kohtaavat sunnuntai-iltana MM-finaalissa, joka on toisinto kahden vuoden takaa. Tässä live stream otteluun!

MM-finaali: Näin katsot Suomi – Kanada -ottelun

Leijonien turnaus huipentuu sunnuntai-iltana siihen kaikkein odotetuimpaan otteluun, sillä matkaa maailmanmestaruuteen on enää yksi voitto. Vastaan asettuu tuttu maa kahden vuoden takaa, sillä Kanada oli vastassa myös vuoden 2019 finaalissa.

Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen myös jo tämän vuoden turnauksessa. Tuolloin Suomi nappasi rankkarikisan päätteeksi 3-2-voiton. Kanadan peli on kuitenkin parantanut hurjasti tahmean alkulohkon jälkeen ja alla on voitot Venäjästä sekä USA:sta.

Mainos alkaa

Klo 20:15 alkava finaali onkin varmasti jäätävän kova jännitysnäytelmä, jossa jokainen pieni marginaali ratkaisee. Tämän suurempaa trilleriä ei voi enää kisojen loppuun olla!

Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!