Suomi – Kanada näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

lohkot Suomi Leijonien otteluohjelma Leijonat MM-finaali lohkot
Kuva: Getty Images

Suomi ja Kanada kohtaavat torstai-iltana puolivälierässä, josta vain toinen voi edetä viikonlopun mitalipeleihin. Tässä live stream otteluun!

Leijonien matka MM-kisoissa voi päättyä torstaina, mikäli Kanadan jengiä ei saada nitistettyä. Puolivälierä on aina se turnauksen tärkein peli, koska se loppupeleissä määrittelee sen, että onko turnaus katastrofi vai onnistuminen.

Suomelta odotetaan aina vähintään välieriin pääsyä, mutta toki tämän vuoden turnauksessa on puhuttu vain ja ainoastaan maailmanmestaruudesta. Kanadan nippu on kuitenkin aina jäätävän kova, vaikka nyt on puhuttu siitä, kuinka nimetön joukkue on kasassa.

Mainos alkaa:

Laatua kuitenkin löytyy NHL:stä roppakaupalla ja onhan kanadalaiset pelaajat aina parhaimmillaan kovassa paikassa. Tämä on klassisesti pienten marginaalien peli!

Taisto käynnistyy klo 20:20.

Jääkiekon MM live stream: Suomi – Kanada

Sinulla on helppo työ katsoa MM-ottelut ilmaiseksi, sillä IIHF lähettää jokaisen taiston suorana YouTubessa. Suomessa katsominen on geoblokattu, koska C Morella on yksinoikeus. Sen kiertäminen on kuitenkin helppoa ja täysin sallittua, joten tsekkaa ohjeet alta.

1. Lataa NordVPN-palvelu ja hyödynnä huima tarjous TÄSTÄ LINKISTÄ!

2. Vaihda virtuaalinen sijaintisi toiseen maahan.

3. Katso Leijonien MM-ottelut ilmaiseksi IIHF:n YouTube-kanavalta.