Suomi-Kanada: Tie torille on vähämaalinen – Kaapo Kakko rikkoo kiikarinsa

Suomi-Kanada: Tie torille on vähämaalinen – Kaapo Kakko rikkoo kiikarinsa

Suomi ja Kanada kohtaavat neljättä kertaa historiassaan MM-finaalissa. Kultajuhlat odottavat voittajaa, mutta sinne kulkevaa tietä ei ole maalein vuorattu.

Kolmesti nämä maat ovat MM-finaalissa ja kolmesti Kanada on poistunut voittajana. Vuonna 1994 Luc Robitaille ratkaisi rankkarikisassa. 2007 Rick Nash oli liian kova pideltäväksi. 2016 puolestaan Connor McDavid oli ratkaisija.

Kanadan mestarijoukkueissa on aina ollut suuria tähtiä, jotka ovat pelejä kääntäneet, mutta he loistavat poissaolollaan ja Suomi saa vastaansa ehkä kollektiivisimman Kanadan mitä kisa-areenoillan on koskaan nähty.

Lue myös: Näin näet MM-kisojen mitalipelit ilmaiseksi!

Kisojen avausottelu on ollutta ja mennyttä, mutta kuten sekin jo todisti, niin nämä kaksi joukkuetta tulevat vääntämään todella tiukan ja tasaisen finaalin, joka päättyy maalin-kahden erolla. Koska maalinestopeli on molemmilla laadukasta, niin Coolbetin alle 4,5 maalin kokonaismaalimäärälle tarjoamaa kerrointa 2.10 voi surutta suositella.

Aiemmin Kanadan menneiden kisojen tähdet saivat mainninan, mutta lopuksi on todettava jotain Suomen näiden kisojen suurimmasta tähdestä. Kaapo Kakon pelaamisen taso ei juuri ole laskenut, mutta tehot ovat karttaneet nuorisotähteä jo viiden perättäisen ottelun ajan.

Tämä on pisin kuiva kausi, joka Kakon kohdalle on miesten peleissä osunut, mutta koska Kakko tunnetaan pelaajana, joka kasvaa haasteen mukana, niin on lupa odottaa, että hän päättää kiikaritehojen jaksonsa kovimmassa mahdollisessa paikassa, jolloin Coolbetin Kakon yli 0,5 tehopisteelle antama kerroin 2.00 alkaa kuulostaa suunnitelmalta.

 

MM-FINAALIN KERTOIMIIN TÄSTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut