Suomi-Italia näkyy ilmaiseksi Viafreesta – näin aukeaa live stream

Suomi-Italia näkyy ilmaiseksi Viafreesta – näin aukeaa live stream

Suomalainen futishistoria saattaa saada jälleen uuden luvun sunnuntaina, kun EM-karsinnoissa pelataan Suomi-Italia-ottelu. 

Tarjous Suomen peliin! – TALLETA 10€ – PELAA 50€

8.9. klo 21:45 Suomi-Italia

Huuhkajat on sunnuntaina jälleen jännän äärellä, kun EM-karsinnat jatkuvat Italiaa vastaan. Nyt lähtökohdat otteluun ovat kuitenkin helpommat, sillä alla on tärkeä Kreikka-voitto ja Italiaa vastaan on vain voitettavaa. Tappio ei kääntäisi laivaa oikeastaan ollenkaan, kun taas jokainen piste olisi isosti plussaa unelman saavuttamisessa.

Suomella on myös ehkä historiansa paras sauma kaataa todellinen jalkapallon suurmaa, koska Italiaa kiusaavat isot poissaolot ja pelikiellot, joten maa on kaukana ihannekokoonpanostaan.

Se on varmaa, että jalkapallo on luonut Suomen ison huuman ja siitä päästään nauttimaan sunnuntaina Ratinassa. Onko Italia mahdottoman paikan edessä?

Näin katsot Suomi-Italia-ottelun TV:stä suorana lähetyksenä

Suomen ja Italian välinen ottelu näkyy yksinoikeudella Viasatin kanavilla. Mikäli TV:stäsi löytyy Viasatin maksullinen kanavapaketti, niin saat pelin näkyviin sitä kautta. Samoin myös maksullisen Viaplay.fi-palvelun kautta saat ottelun näkyviin.

Mikäli et omista kumpaakaan edellä mainittua palvelua, niin pääset seuraamaan kamppailua suorana lähetyksenä myös Viafreen kautta TÄSTÄ LINKISTÄ! Se on täysin ilmainen palvelu ja sen saat toimimaan rekisteröitymällä sisään.

Suomen ohjelma EM-karsinnoissa:

8.9. klo 21:45 Suomi-Italia

12.10. klo 19:00 Bosnia ja Hertsegovina-Suomi

15.10. klo 21:45 Suomi-Armenia

15.11. klo 19:00 Suomi-Liechtenstein

18.11. klo 21:45 Kreikka-Suomi

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut