Suomi-Iso-Britannia näkyy ilmaiseksi – tässä MM jääkiekon live stream

NHL Ranska-Suomi Leijonat Suomi MM-kisat Kaapo Kakko IIHF

Suomi jatkaa pelejään MM-turnauksessa perjantai-iltana, kun vastaan asettuu Iso-Britannia. Tässä ilmainen live stream otteluun!

Suomi-Iso-Britannia 17.5. klo 21:15 – ilmainen live stream

Leijonat jatkaa lohkovoiton metsästämistä perjantaina, kun edessä on todellinen pakkovoitto. Suomella ei ole varaa pistemenetyksiin, sillä jokaisesta kolmesta viimeisestä ottelusta on irrottava voitto, jotta lohkovoitto tulee kotiin.

Isosta-Britanniasta ei pitäisi kuitenkaan olla mitään vastusta Suomelle, joka on jokaisella mittarilla monta pykälää parempi joukkue. Suomi osoitti kärsivällisyyttä ja luonnetta torstaina, kun Leijonat kaatoi rutiininomaisella suorituksella kovasti taistelleen Tanskan numeroin 3-1.

Vastaava esitys vaaditaan myös perjantaina Isoa-Britanniaa vastaan, jotta pisteet tulevat varmasti kotiin. Iso-Britannia hakee edelleen kisojen ensimmäistä pistettään, sillä alla on tappiot niin Saksalle, Kanadalle, Tanskalle kuin USA:llekin.

Kiekko tippuu perjantai-iltana jäähän klo 21:15, joten ota hyvä asento sohvalta ja nauti laadukkaasta kiekkoviihteestä viikonlopun alkamisen kunniaksi.

Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut näkyvät tänä keväänä ilmaiseksi. Live stream -palvelun saat käyntiin Unibet-TV:stä eikä se maksa mitään. Kunhan sinulla on aktiivinen pelitili, jossa on vähintään 1€ rahaa, niin suorat lähetykset lähtevät rullaamaan. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä Unibetille, niin saat sen kätevästi avattua maksutta TÄSTÄ LINKISTÄ!

Perjantain otteluohjelma:

Klo 17:15 Itävalta-Norja

Klo 17:15 Ranska-Slovakia

Klo 21:15 Suomi-Iso-Britannia

Klo 21:15 Tshekki-Italia

Alta pääset vielä katsomaan maanantaina pelatun ja kohua aiheuttaneen USA-Suomi-ottelun parhaat palat.