Suomi-Irlanti näkyy ilmaiseksi – näin katsot ottelun suorana lähetyksenä

Suomi-Irlanti Fredrik Jensen Suomi-Bulgaria Huuhkajat
Fredrik Jensen Suomi Huuhkajat

Huuhkajat yrittää jatkaa voittojen tiellä keskiviikkona, kun pelit jatkuvat Olympiastadionilla. Tällä kertaa ottelu ei näy Viafree-palvelusta, mutta ilmaiskanavalta kuitenkin. Näin katsot Suomi-Irlanti-ottelun suorana lähetyksenä!

Suomi nappasi sunnuntaina todella maukkaan voiton, kun Bulgaria kaatui Olympiastadionilla numeroin 2-0. Huuhkajien voitto tarkoitti sitä, että lohkokärki Wales on enää yhden pisteen päässä. Näin ollen taistelu jopa lohkovoitosta on täysin auki. Sen sijaan putoamista ei ainakaan hetkeen tarvitse miettiä, koska lohkon perää pitävä Bulgaria on jäänyt viiden pisteen päähän.

Keskiviikkona vieraaksi Helsinkiin saapuu Irlanti, jonka Suomi onnistui kaatamaan aikaisemmin vieraissa 1-0. Irlannin lähtökohdat otteluun ovat vaikeat, sillä korona-altistukset ovat muokanneet kokoonpanoa ikävällä tavalla. Suomelle asia varmasti kelpaa, sillä lähtökohtaisesti voitto on todella hyvin haarukassa.

Näin katsot Suomi-Irlanti-ottelun tv:stä suorana lähetyksenä

Jalkapallon A-maajoukkueen ottelut Kansojen liigassa näkyvät poikkeuksellisesti Nelosella ja Jim-kanavalla. Nelonen Media on sopinut asiasta Huuhkajien tv-oikeudet tällä hetkellä omistavan NENT Groupin kanssa.

Mainos alkaa

Näin ollen Irlanti ottelu ei näy Viafree-palvelusta, mutta sen sijaan se lähetetään suorana Neloselta. Näin ollen jokaisen taloudesta löytyvä Nelonen onkin suuntana paras, mikäli etsit vaivattominta tapaa katsoa ottelun.

Suomen ja Irlannin välinen ottelu näkyy kuitenkin myös Viasatin kanavilla. Mikäli TV:stäsi löytyy Viasatin maksullinen kanavapaketti, niin saat pelin näkyviin sitä kautta. Samoin myös maksullisen Viaplay-palvelun kautta saat ottelun näkyviin.

Suomi ja Irlanti kohtaavat keskiviikkona 14.10.2020 klo 19:00.

NATIONS LEAGUE 2020 – HUUHKAJAT:

To 3.9. klo 21.45 Suomi – Wales 0-1
Su 6.9. klo 19.00 Irlanti – Suomi 0-1
Su 11.10. klo 19.00 Suomi – Bulgaria 2-0
Ke 14.10. klo 19:00 Suomi – Irlanti
Pe 13.11. klo 21.45 Bulgaria – Suomi
Ma 16.11. klo 21.45 Wales – Suomi

Artikkelikuva: Getty Images