Suomi-Bulgaria näkyy ilmaiseksi Jimiltä | Live stream

Suomi-Irlanti Fredrik Jensen Suomi-Bulgaria Huuhkajat
Fredrik Jensen Suomi Huuhkajat

Huuhkajat pääsee sunnuntaina pelaamaan Helsingin Olympiastadionille, kun vastustajaksi saapuu Bulgaria. Näin katsot Suomi-Bulgaria-ottelun!

Huom! Ottelu näkyy poikkeuksellisesti suorana lähetyksenä Jim-kavalta!

Suomi sai kylmää kyytiä keskiviikkona pelatussa harjoitusottelussa, kun Puola oli vahvempi numeroin 5-1. Nyt edessä on uusi peli ja uusi mahdollisuus, kun vastaan asettuu ainakin ennalta selvästi Puolaa heikompi Bulgaria.

Suomen osalta Nations League on käynnistynyt voitolla ja tappiolla, joten sunnuntaina voitto tekisi todella hyvää divisioonassa säilymisen kannalta. Samalla se pitäisi haaveet elossa jopa aina lohkovoitosta. Huuhkajat on ainakin ennakkosuosikki otteluun, joten voitto on todellakin haarukassa.

Mainos alkaa

Olympiastadionille otetaan myös rajoitettu määrä katsojia, joten futisfanit pääsevät ensimmäistä kertaa kannustamaan maajoukkuetta uusitulle kansallispyhätölle.

Näin katsot Suomi-Bulgaria-ottelun tv:stä suorana lähetyksenä

Pääset seuraamaan kamppailua suorana lähetyksenä Jim tv-kanavalta.

Jalkapallon A-maajoukkueen ottelut Kansojen liigassa näkyvät jatkossa myös Nelosella ja Jimillä. Nelonen Media on sopinut asiasta Huuhkajien tv-oikeudet tällä hetkellä omistavan NENT Groupin kanssa. Ainakaan sunnuntaista Bulgaria-ottelua ei siis nähdä totuttuun tapaan Viafree-palvelussa.

Suomen ja Bulgarian välinen ottelu näkyy kuitenkin myös Viasatin kanavilla. Mikäli TV:stäsi löytyy Viasatin maksullinen kanavapaketti, niin saat pelin näkyviin sitä kautta. Samoin myös maksullisen Viaplay-palvelun kautta saat ottelun näkyviin.

Suomi ja Bulgaria kohtaavat sunnuntaina 11.10.2020 klo 19:00.

NATIONS LEAGUE 2020 – HUUHKAJAT:

To 3.9. klo 21.45 Suomi – Wales 0-1
Su 6.9. klo 19.00 Irlanti – Suomi 0-1
Su 11.10. klo 19.00 Suomi – Bulgaria
Ke 14.10. klo 21.45 Suomi – Irlanti
Pe 13.11. klo 21.45 Bulgaria – Suomi
Ma 16.11. klo 21.45 Wales – Suomi

Artikkelikuva: Getty Images