Video: USKOMATONTA! – Huuhkajat upeaan voittoon Bosnia-Hertsegovinassa

Huuhkajat Suomi Bosnia MM-karsinnat - pallomeri.net

Suomi venyi Bosnia-Hertsegovinassa mahtavalla tavalla ja onnistui viemään tuikitärkeät sarjapisteet matkaansa MM-karsinnoissa.

Jo ottelun avauspuoliaika tarjoili tapahtumia hurjan määrän, sillä se sisälsi niin Teemu Pukin läpiajon ja pilkun – joista kummastakaan ei syntynyt maalia – kuin myös Jukka Raitalan suoran punaisen kortin.

Ennen Raitalan punaista Suomi onnistui kuitenkin menemään johtoon, kun Pukin syöttö löysi Marcus Forssin maalinedustalta.

Toisella jaksolla edessä oli hurja urakka alivoimaisena, mutta seuraavasta maalista vastasikin Huuhkajat, kun Robin Lodin tarkka veto upposi sisään.

Ilta vaikeutui 69. minuutilla huomattavasti, kun Luka Menola pääsi iskemään 1-2-kavennuksen, mutta Suomen supersuorituksia ei kaikkia oltukaan vielä nähty: vain muutamaa minuuttia myöhemmin Daniel O’Shaughnessy ohjasi Huuhkajat jälleen kahden maalin karkumatkalle.

Bosnia-Hertsegovinan kiri jäi lopulta piippuun ja loppulukemat kirjattiin 1-3. Voitolla Suomi nousi lohkon toiseksi ja tässä vaiheessa kiinni jatkokarsintapaikkaan. Lohkon päätöskamppailu on edessä tiistaina, kun Olympiastadionille vieraaksi saapuu Ranska.

Huuhkajat tehtaili kolme maalia Bosniaa vastaan:


Joukkueet: