SUOMI–BELGIA-KISA: Lähimmäksi veikanneelle Teemu Pukin fanipaita!

kisa suomi belgia

Saimme haltuumme Teemu Pukin nimellä ja numerolla varustetun Suomen fanipaidan, joten eiköhän laiteta alkulohkon viimeisen matsin kunniaksi pystyyn kisa!

Tsekkaa myös: Jokaiseen Suomen peliin veikkauskisa – jaossa komeat palkinnot!

Näin osallistut meidän avausmaalikisaan:

1. Veikkaa alla olevaa lomaketta käyttäen Suomi–Belgia-ottelun avausmaalin syntyaika. Veikkausaika päättyy maanantaina 21.6. klo 22:00.

Esimerkkiveikkaus: 21:33, tai vaikkapa 74:58. Mikäli ottelu päättyy 0-0, palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

2. Voittaja on se, joka veikkaa oikein, tai lähimmäksi. Jos yhtä lähelle osuneita – tai täysin oikeita – veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

3. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen kuvassa näkyvän, Teemu Pukin nimellä ja numerolla varustetun fanipaidan.

4. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

6. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

7HUOM! Osallistumisen ehtona on se, että omistat Coolbetin pelitilin, jonka kautta on pelattu mitä tahansa kohdetta lauantain ja maanantain (19.-21.6.) välisenä aikana – kuitenkin ennen kuin Suomi-Belgia alkaa klo 22:00.

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat nopeasti auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta. Muista myös, että uutena asiakkaana saat 10 euron talletuksella peräti 50 euroa betsirahaa.

TUTUSTU BONUKSEEN!

Jätä veikkauksesi tähän:

Osallistumalla kisaan annat Pallomeri.netille oikeuden ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä voiton osuessa kohdalle. Emme käytä sähköpostiosoitteita minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Osallistumalla kilpailuun annat Pallomeri.netille myös oikeuden tarkistaa pelitilin olemassaolon.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.