Suomi-Armenia näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

Suomi-Armenia näkyy ilmaiseksi TV:stä – näin aukeaa live stream

Suomella on valtavat panokset tiistaina jalkapallon EM-karsinnoissa, kun vastaan asettuu Armenia. Näin katsot Suomi-Armenia-ottelun TV:stä.

Voittaako Suomi tiistaina? Näin teet kympillä yli 80 euroa!

15.10. klo 19:00 Suomi-Armenia

Turun Veritas Stadionilla pelataan tiistai-iltana todella isoista asioista, kun taistelu lohkon toisesta EM-kisapaikasta tiivistyy. Suomen ja Armenian välisen ottelun panokset ovat selvät, sillä voittaja ottaa tiukan otteet lohkon kakkossijasta. Sen sijaan häviäjän tilanne muuttuu todella hankalaksi.

Joukkueiden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Suomen 2-0-voittoon, joten Huuhkajat on ehdottomasti suosikki myös tiistaina. Kaiken lisäksi Armenian riveistä uupuu maan suurin futistähti Henrikh Mkhitaryan, joka kärsii loukkaantumisesta. Mkhitaryanin poissaolo näkyi rajulla tavalla jo viikonloppuna, kun Armenia jäi tasapeliin Liechtensteinin vieraana.

Suomellakin on todellinen kasvojen pesun paikka, koska lauantaina pelattu ottelu Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan päättyi nöyryyttävään tappioon.

TARJOUS UUSILLE ASIAKKAILLE SUOMEN PELIIN – TALLETA 10€ JA PELAA 50€

Näin katsot Suomi-Armenia-ottelun TV:stä suorana lähetyksenä

Suomen ja Armenian välinen ottelu näkyy yksinoikeudella Viasatin kanavilla. Mikäli TV:stäsi löytyy Viasatin maksullinen kanavapaketti, niin saat pelin näkyviin sitä kautta. Samoin myös maksullisen Viaplay.fi-palvelun kautta saat ottelun näkyviin.

Mikäli et omista kumpaakaan edellä mainittua palvelua, niin pääset seuraamaan kamppailua suorana lähetyksenä myös Viafreen kautta TÄSTÄ LINKISTÄ! Se on täysin ilmainen palvelu ja sen saat toimimaan rekisteröitymällä sisään.

Suomen ohjelma EM-karsinnoissa:

15.10. klo 21:45 Suomi-Armenia

15.11. klo 19:00 Suomi-Liechtenstein

18.11. klo 21:45 Kreikka-Suomi

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut