Suomen parhaat padelkentät – tsekkaa ranking!

padelmailan parhaat padelkentät

Padel on kasvanut järjettömin harppauksin Suomessa, joten kenttiäkin valmistuu kovaa vauhtia. Tässä listattuna Suomen parhaat padelkentät!

Padelin olosuhteet ovat Suomessa kehittyneet hurjaa tahtia. Nykyisin tarjolla on useita huippuluokan halleja, jotka on rakennettu vain ja ainoastaan padelin tarpeita varten. Enää ei riitä pelkästään se, että kentät ovat huippuluokkaa, vaan myös palveluiden tarvitsee vastata kävijöiden tarpeita. Näin ollen hallien yhteyteen on rakennettu kuntosaleja lämmittelyitä varten, ravintoloita, upeita sauna- ja loungetiloja sekä huippuvarusteltuja proshopeja.

Proshopit tarjoavat parhaat padelmailat myytäväksi, joten mikäli välineet pitää vaihtaa niin apu löytyy läheltä. Padelmailan valinta onkin iso päätös, sillä jokaisen käteen sopii hieman erilainen väline. Valikoimaa onneksi riittää, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluinen maila. Tässä tietysti testaaminen on isossa osassa, joten padelhallit tarjoavat useimmiten mailan testikäyttöön ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä.

Suomen parhaat padelkentät TOP3:

1. Padel House (Espoo)

Padel House on Suomen suurin padelkeskus. Se valittiin ansaitusti vuoden 2021 parhaaksi halliksi Finpadel Awards -gaalassa. Keskus pitää sisällään 27 padelkenttää sisätiloissa ja kolme ulkona. Padel Housen ympäriltä löydät kokonaisvaltaiset palvelut, sillä samassa yhteydessä on laadukas proshop, kahvila ja sekä isot loungetilat. Ei ihme, että Padel Housessa järjestetään paljon myös erilaisia kilpailuita. Näitä on virallisista kilpailuista aina harrastetason turnauksiin niin aikuisille kuin lapsillekin.

2. Padel Tampere (Tampere)

Tampereen alueen parhaimmat pelit löydät Padel Tampereen keskuksista, joita on ympäri kaupunkia. Padel Tampere tarjoaa laadukkaat kentät, mutta myös palvelut ovat viimeisen päälle. Mikäli padel kiinnostaa ja olet Tampereen suunnalla niin kannattaa käydä testaamassa, sillä et varmastikaan tule pettymään.

Yksi ehdottomasti hienoimmista yhtiön keskuksista on vuoden 2021 aikana Linnakallioon valmistunut uusi kompleksi. Kenttiä on yhteensä yhdeksän, minkä lisäksi rakennuksesta löytyy myös A-oikeuksilla varustettu ravintola.

3. Padel X (Vaasa, Pori, Turku ja Jyväskylä)

Alunperin Vaasasta liikkeelle lähtenyt ketju erottuu massasta, sillä yhtiö tekee asioita eri tavalla. Padel X panostaa elämykseen ja siihen, että pelaamisen lisäksi myös hallilla viihdytään. Konsepti on toiminut ja siitä esimerkkinä keskuksia on tulossa myös Poriin, Turkuun ja Jyväskylään. Padel X on rakentanut vahvasti brändiään, eikä olisi ihme, vaikka ketjusta muodostuisi jollakin aikataululla jopa Suomen suosituin, sillä nyt se on vahvasti valloittanut paikkansa Vaasassa ja sama tulee jatkumaan vuoden 2022 aikana avattavien hallien myötä muualla.

Mainittakoon tähän yhteyteen, että Turkuun on valmistumassa vuoden 2023 aikana padelkeskus, jonka kerrotaan olevan Suomen upein, jopa Pohjoismaiden upein. Toiveissa on, että halliin saataisiin joskus myös ammattilaisturnaus. Padel Group -hallin rakentaminen käynnistyy vuoden 2022 aikana ja valmista pitäisi olla vuoden 2023 alkupuolella.