Video: Messin kanssa kuvaan halunnut suomalaispoika juoksi kentälle – aiheutti itselleen ja Mallorcalle reippaat sakot

häirikkö suomalaispoika

Vajaat kaksi viikkoa sitten La Liga -ottelussa kentälle juossut suomalaispoika joutuu maksamaan tempustaan näillä näkymin varsin reilut sakot. 

Ultima Hora Mallorca uutisoi, että 13. kesäkuuta pelatussa La Ligan ottelussa Mallorca-Barcelona kentälle juossut suomalaispoika on saamassa tempustaan 4 000 euron suuruisen sakkorangaistuksen.

Ehdotuksen sakon suuruudesta teki Espanjan urheilun väkivallan, rasismin, ksenofobian ja suvaitsemattomuuden vastainen komitea. Poika juoksi kentälle yleisöltä suljetulla stadionilla ottelun 52. minuutilla, yritti päästä Barcelonan Lionel Messin lähelle ja ottaa selfietä hänen kanssaan. Poika jakoi myöhemmin Instagramissaan videokuvaa hänen poistamisestaan stadionilta.

Mainos alkaa:

Poika paljastui 16-vuotiaaksi suomalaiseksi, kun hänen äitiään haastateltiin tv-kanava Cuatron lähetyksessä. Äiti kommentoi tempausta lähetyksessä silmin nähden pettyneenä.

– Poikani ei käyttänyt järkeä. Pyydän anteeksi hänen puolestaan. Olen sinkku ja minulla on kolme lasta. Taloustilanteemme on myös heikko. Tämä ei ole helppoa, hän totesi.

Nainen kertoi saaneensa tietää pojan harkitsemattomasta tempusta, kun poliisit soittivat hänelle.

– Hän saa tehdä töitä taukoamatta ja on kotiarestissa koko kesän, äiti vannoi.

4 000 euroa on kova potti 16-vuotiaalle maksettavaksi, mutta pojan törttöily aiheutti vielä kovemmat sanktiot ottelua isännöineelle RCD Mallorcalle. Komitea ehdottaa seuralle 20 000 euron suuruista sakkorangaistusta yleisösääntöjen rikkomisesta.

Suomalaispoika juoksi kentälle ja yritti ottaa kuvan Lionel Messin kanssa:

Katso myös: Video: Sergio Ramos painoi jäätävän osuman – huikea vapari aivan yläpesään


Pelaajat:
Joukkueet: ,