Suomalaisgolfari teki kaksi holaria putkeen – todennäköisyys yhden suhde 67 miljoonaan

suomalaisgolfari European Tour vetoyhtiö Kalle Samooja Sakke Siltala golf-vihjeet Tapio Pulkkanen golf Peter Puhakka / Pallomeri.net

Suomalaisgolfari Jere Jaakkola teki uskomattoman tempun Bjärkasin kentällä, sillä mies onnistui iskemään holarin kahdella peräkkäisellä reiällä. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Golfpiste.com.

Golfpisteen päätoimittajana toimiva Jaakkola on pelannut golfia 28 vuotta, mutta mies ei ollut kertaakaan aikaisemmin onnistunut tekemään hole-in-onea. Nyt ketsuppipullo aukesi tavalla, johon kovin moni maailmassa ei ole pystynyt, sillä Jaakkola teki holarin kahdella peräkkäisellä reiällä. Golf Digest -lehden mukaan suorituksen todennäköisyys on 1:67 000 000

”Epätodellinen olo. Olen etsinyt ja kertonut tarinoita golfista kohta parikymmentä vuotta, ja nyt pääsinkin yhtäkkiä osaksi tämän ihmeellisen lajin historiaa. Vaikea tajuta, mitä on tullut juuri tehtyä”, hämmentynyt Jaakkola sanoi Golfpiste.comille.

Mainos alkaa

Perspektiiviä Jaakkolan suoritukselle antaa se, että kahden holarin tekeminen peräkkäisillä väylillä on epätodennäköisempää kuin lotossa seitsemän oikein tuloksen saaminen.

Suomalaisgolfari teki holarin kahdesti putkeen


Pelaajat: