Suomalaisbetsaaja on lähellä todellista jättipottia – tuplaus enää sunnuntaista vajaa

Suomalaisbetsaaja on lähellä todellista jättipottia – tuplaus enää sunnuntaista vajaa

Suomalaisbetsaaja on enää yhden askeleen päässä Coolbetin supersuositun Tuplaus-kampanjan läpäisemisestä. Tässä viimeisen päivän lappu.

Pallomeri.netin Telegram-ryhmässä eletään mukana todella jännittävässä sunnuntaissa, sillä eräs ryhmän jäsen jakoi Tuplaus-lappunsa, joka on enää yhtä askelta vajaa.

Coolbetin Tuplaus-kampanja on noussut todella suosituksi betsaajien keskuudessa, koska 5000 euron jackpot kiinnostaa isosti. Harvempi kuitenkaan pääsee koskaan juhlimaan maaliin selviämistä, sillä seitsemän päivän putki on helpommin sanottu kuin tehty.

Nyt eräs suomalaisbetsaaja on lähellä kunniagalleriaan pääsyä, koska jäljellä on enää yksi päivä. Tuo saattaa olla kuitenkin haasteista suurin, sillä panos on kasvanut niin suureksi, että se tuo mukanaan myös ihan erilaisen painekattilan.

Tässä tapauksessa suurin luotto on kohdistettu Valioliigaan, koska lapulta löytyy yli 1,5 maalia sekä Newcastle-Arsenal- että Manchester United-Chelsea -otteluun. Kupongin kolmas kohde tulee Tanskasta, jossa Aalborg-Esbjerg-otteluun löytyy tuo vastaava yli 1,5 maalia.

Mikäli lappu pamahtaa maaliin, niin pelitilille kilahtaa yli 5300 euron voitto sekä osuus Jackpotista, joka jaetaan kaikkien onnistuneiden kesken.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut