Suomalaisbetsaaja nappasi mielettömän tasuripapan kiinni NHL:stä!

adventtikalenterin suomalaisbetsaaja urheiluvisan suomalaisbetsarit Big Brother tanssii tähtien kanssa coolbetin suomalaisbetsaaja Liigan Coolbetin Nettilompakot NFL urheiluvisa Putous 2021 Pallomeri.netin Coolbetin tanssii tähtien kanssa rekkalappu tv-lahetysten oscar-gaala suomalaisbetsaaja putous linnan juhlat Pelicans Coolbetin Big Brother betsaaja coolbet suomalaisvedonlyöjät Big Brother Suomi Coolbet suomalaisbetsaaja ulkoasukysely Coolbetin urheiluvedonlyönti mobiilivedonlyönti Coolbetin betsaaja suomalaisasiakas jättivoitot suuremmat voitot 269 000 vedonlyöntivoitto suomalainen voitto / Pallomeri.net

Coolbetin suomalaisbetsaaja oli astetta varakkaampi torstaiaamuna, kun hänen tasuripappa-lappunsa oli kolahtanut oikein yön NHL-kierrokselta.

Coolbetin asiakkaan lapulle oli valikoitunut viisi tasapeliä NHL-kierrokselta. Lapun panoksena oli 17,50€, kun taas kerroin kohosi huimiin lukemiin 1337.28.

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelattiin 10 NHL-ottelua. Näistä puolet päättyi tasapeliin ja ne olivat juuri pelit, joita tämä suomalainen vedonlyöjä oli lapulle valinnut.

Helpolla osuma ei tullut, sillä esimerkiksi Vancouver oli vielä pitkälle päätöserään kahden maalin tappiolla. Lopulta Canucks kuitenkin nousi tasoihin viimeisen minuutin osumalla. Myös Pittsburgh oli päätöserässä kahden maalin takana, mutta niin vain Pens nousi myös tasoihin.

Näin ollen tämä onnekas vedonlyöjä nappasi järisyttävän yli 10 600 euron voiton.