Suomalaisbetsaaja lähellä elämänsä voittoa – jääkiekon 2. divarin pelistä kiinni yli 5900 euroa

Venäjä-Suomi Karri Kivi vetovihjeet TPS jääkiekkoilijaa Jääkiekkoliitto Mestis suomalaisbetsaaja Extraliga Oleg Saprykin eeli suomalaiset NHL Prime Time Ässien porin ässät rankkarikisa Suomi - Venäjä Kurtis McLean

Suomalaisbetsaaja on lähellä napata elämänsä voiton, sillä euron panoksella jätetty lappu voi tuoda uskomattoman yli 5900 euron voiton.

Perjantaina pelattavassa H.K.H. – HC Vantaa -ottelussa on harvinaisen suuret panokset, sillä eräällä suomalaisella vedonlyöjällä on tuosta kamppailusta kiinni yli 5900 euron voitto. Nyt voidaan jopa puhua, että tämä Suomen 2. divarin ottelu on ennakkoon historian mielenkiintoisin.

Coolbetilla jätetyn lapun 11 kohteesta on napsunut oikein jo kymmenen kohdetta, joten jäljellä on enää ainoastaan tuo H.K.H. – HC Vantaa -ottelu.

Suorastaan jäätävän lapun kerroin on käsittämättömät 5941.822. Mikäli viimeinen kohde menee oikein, niin euron panoksella jätetty lappu toisi hurjat 5941 euroa.

Mainos alkaa

Nyt täytyy pitää peukut ylhäällä, että perjantai-iltana klo 19:30 pelattava ottelu napsuu oikein ja tämä uskomaton lappu tulisi kotiin.

Coolbetilta löydät kertoimet jokaiseen 2. divisioonaan otteluun! Uudet asiakkaat saavat 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Suomalaisbetsaaja on lähellä napata 5941-kertoimisen lapun oikein