Valioliiga-vihjeet: Leicester haastaa Chelsean Stamford Bridgella

Vetovihjeet bundesliiga

Sunnuntain Valioliiga-vihjeet tulevat Chelsean ja Leicesterin välisestä ottelusta. Chelsea lähtee otteluun suosikin asemasta, mutta Leicesterin mahdollisuuksia ei kuitenkaan kannata aliarvioida.

Valioliiga-vihjeet 18.8.

Chelsea – Leicester

Valinta: Yli 2,5 maalia (1,90)

Valinta: Leicester yli 4,5 kulmapotkua (1,95)

Frank Lampardin miehistö hävisi Valioliigan avauskierroksella Manchester Unitedille peräti 4-0. Kun myös aiemmin tällä viikolla pelattu Super Cupin finaali päättyi tappioon niin voitanee todeta, että Chelsean kausi on alkanut varsin tahmeasti.

Chelsean puolustuslinja vaikutti olevan erittäin haavoittuvainen kauden ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa. Hyökkäyspeli näytti kuitenkin ajoittain yllättävänkin hyvältä, vaikka Chelsea jäi ilman maalia Old Traffordilla.

Super Cupin finaalissa, Chelsean esitys herätti lupauksia paremmasta huomisesta, vaikka joukkue päästi jälleen kaksi maalia. N`Golo Kanten paluu vahvisti ja tasapainotti Chelsean keskikenttää selvästi. Myös tässä ottelussa, Chelsean hyökkäyspeli näytti hyvältä ja joukkue pystyi luomaan useita vaarallisia maalipaikkoja Liverpoolin maalille.

Vierasjoukkue Leicester aloitti kautensa 0-0 tasapelillä Wolvesia vastaan. Brendan Rodgersin suojatit hallitsivat ottelua selvästi, mutta vaaralliset maalipaikat jäivät lopulta varsin vähiin. Wolves iski pallon kertaalleen maaliin asti, mutta osuma hylättiin VAR-tarkastuksen päätteeksi.

Leicesterin lopullinen iskukyky on pieni arvoitus, sillä Leicesterillä oli ongelmia etenkin hyökkäyspelinsä kanssa. Myös Leicesterin puolustuslinja joutuu tänään kovaan testiin, kun Chelsean vikkelät hyökkäyspään pelaajat tekevät teräviä pystyjuoksujaan.

Hyytyykö Chelsea toisella jaksolla?

Chelsea hyökkää sunnuntain otteluun kertoimien perusteella selvänä suosikkina kotietunsa turvin. Chelsean kohdalla on kuitenkin muistettava, että joukkue pelasi edellisen kerran keskiviikkona Istanbulissa. Super Cupin finaali venyi jatkoajalle, joten palautumisaika tämän päivän otteluun on jäänyt lyhyeksi. Ottelurasitus tulee varmasti näkymään useamman Chelsea-pelaajaan pohkeissa toisella jaksolla.

Leicester pääsee lähtemään tämän illan otteluun täysin tuoreilla jaloilla. Vieraiden lepoetu tasoittaa ottelun asetelmia selvästi. Leicesterillä on tänään kaikki mahdollisuudet napata Stamford Bridgeltä jopa kolme pistettä, mutta se edellyttää parempaa hyökkäyspeliä kuin kauden avauksessa.

Chelsean vahvat hyökkäyspään esitykset, ottelurasitus sekä puolustuslinjan ongelmat lupailevat vauhdikasta ja maalirikasta ottelua. Coolbet tarjoaa yli 2,5 maalille mukavaa 1,90 kerrointa ja se napataankin mukaan sunnuntain peleihin Leicesterin kulmapotkujen lisäksi.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!