Video: Mamelodi Sundowns pokkasi kolme varoitusta samasta kulmapotkusta

Video: Mamelodi Sundowns pokkasi kolme varoitusta samasta kulmapotkusta

Etelä-Afrikan suurseura Mamelodi Sundowns kohahdutti ottamalla samasta kulmapotkutilanteesta peräti kolme varoitusta ajanpeluusta.

Mamelodi Sundowns kohtasi Bloem Celticin Etelä-Afrikan liigan ottelussa ja teki tempun, joka hämmensi ja herätti raivoa. Ottelu oli 82. minuutillaan, kun Sundownsille tuomittiin kulmapotku.

Sen jälkeen alkoi lähes ennennäkemätön viivyttelyshow, kun kolme perättäistä kulmapotkun antajaa kieltäytyi antamasta kulmaa, vaan odotti, että tuomari tulee antamaan varoituksen ajanpeluusta. Ensin asialla oli Gaston Sirino, sitten Sibusiso Vilakazi näki keltaista ja pari minuuttia kestänyt näytelmä huipentui Hlompho Kekanan saamaan varoitukseen.

Erikoisen tapauksen taustalla oli varsin kylmäveristä ajattelua, sillä paljastui, että Sundownsin valmennusjohto junaili koko homman saadakseen hoidettua kyseiselle kolmikolle varoitustilit täyteen.

Sundownsin oli seuraavaksi edessään cup-ottelu alasarjajoukkuetta vastaan, joten Sundownsin valmennusjohto oli valmis huilauttamaan pelaajiaan kyseisessä pelissä.

Tahallisten varoitusten hommaaminen juuri tästä syystä ei ole jalkapallossa mitenkään tavatonta, mutta harvoin se on näin avointa ja räikeää.

Mamelodi Sundowns kuitta kolme varoitusta samasta tilanteesta:

Katso myös: Video: Ei herkimmille – St. Mirrenin naispelaaja mätki polvensa takaisin paikoilleen ja jatkoi peliä

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut