Maalivahti imuroi yli puolesta kentästä tulleen vedon höntsäpelissä – avustava erotuomari liputti paitsioksi

Avstava erotuomari Sunday League

Englannissa pelatussa höntsäsarjan pelissä nähtiin uskomaton tapahtumaketju, jossa avustava erotuomari pelasti mokanneen maalivahdin.

Englannissa pelatun niin sanotun Sunday Leaguen, eli harrastesarjan ottelusta lähti leviämään somessa video, jossa nähdään aivan uskomaton tapahtumasarja.

Videolla punaisiin peliasuihin sonnustautuneen joukkueen pelaaja nostaa pallon kohti vastustajan maalia ja tekee näin keskiviivan takaa. Yhtään punapaitaa ei kuitenkaan ollut menossa maalille, joten maalivahdilla piti olla helppo työ ottaa pallo näppeihinsä.

Hänelle sattui kuitenkin paha arviointivirhe. Pallo pomppasi maalivahdin edessä ja nousi niin korkealle, että se pomppasi hänen ylitseen todella nolosti maaliin. Punapaitainen joukkue aloitti juhlinnan, mutta tarinassa olikin vielä yksi käänne, jota tuskin kukaan odotti.

Avustavan erotuomarin mielestä kyseessä oli näet paitsio ja hän nosti lippunsa ilmaan, eikä protestoinnista huolimatta muuttanut kantaansa, joten maalivahti pelastui nololta mokaltaan aivan käsittämättömällä tuurilla.

Maalivahdille sattuu paha moka, mutta avustava erotuomari pelastaa hänet mokaamalla vielä pahemmin:

Katso myös: Legenda säväytti Turkin tv:ssä – 43-vuotias Ronaldinho tempaisi huikean saksipotkun