Sulkapalloilija raivostui kesken ottelun – rajatuomari oli kirjaimellisesti unessa

Sulkapalloilija sulkapallo
Kuva: Getty Images

Sulkapalloilija Hans-Kristian Vittinghus joutui todella erikoisen tilanteen eteen, kun rajatuomari nukahti pelin tiimellyksessä.

Tanskalainen kohtasi Indoneasian Masters-turnauksessa Intian Lakshya Senin, joka oli lopulta ottelussa vahvempi numeroin 2-0. Ensimmäinen erä meni selvästi intialaiselle, mutta toinen erä oli huomattavasti tasaisempi.

Toinen erä meinasi ratketa dramaattisella tavalla, kun 15-14-johdossa ollut Sen löi pallon pitkäksi. Rajatuomari oli kuitenkin unessa, joten selvää virhettä ei kukaan ottanut pois. Onneksi päätuomari oli hereillä ja korjasi tuomion, sillä kyseessä oli selvästi pitkäksi mennyt lyönti.

Rajatuomarilta kyseessä ei suinkaan ollut inhimillinen virhe, vaan hän oli nukahtanut kesken pelin. Vittinghus olikin raivoissaan tilanteen jälkeen, mikä oli ymmärrettävää. Tanskalainen yritti selittää tilannetta myös tuomaripäällikölle, mutta mikään ei auttanut ja rajatuomari sai jatkaa hommissaan loppuun asti.

– Ei ollut kovin mukavaa päästää palloja päätyrajan yli, kun se mies ei pysynyt hereillä. Se on aika tärkeä osa peliä, Vittinghus sanoi Tanskan TV2:lle.

Sulkapalloilija meinasi kokea suurta vääryyttä


Pelaajat: