Video: Rullaluistinhockey-pelaaja sukelsi hävyttömästi Portugalin liigassa

Goncalo Alves Porto Portugalin liiga rullaluistinhockey / Pallomeri.net

Rullaluistinhockey-pelaaja yritti käyttää tilaisuuden hyväkseen vastustajan koskettua häneen Portugalin liigan ottelussa ja sukelsi räikeästi.

Portugalin rullaluistinhockeyliigassa nähtiin varsin roisi suoritus, kun Porto voitti Sporting Lissabonin selvin 6-0-lukemin. Ikään kuin nöyryytys taululla ei olisi ollut vielä tarpeeksi, päätti Porton Goncalo Alves ottaa oikeutta omiin käsiinsä ja hoitaa Sportingin pelaajan ongelmiin.

Peliä oli jäljellä enää pari minuuttia, kun kamppailutilanteen jälkeen Sportingin pelaaja tuli Alvesin juttusille ja yritti pyytää mitä ilmeisimmin anteeksi edellisestä tilanteesta. Lopuksi Sporting-peluri läppäisi veljellisesti Alvesia poskelle ja samassa Alves iski kiinni tilaisuuteensa.

Hän tarttui naamaansa tavalla, joka on valitettavan tuttua jalkapallokentillä ja kieri maassa teatraalisesti. Nolon ja sikamaisen tempun lisäksi Alves takoi ottelussa kaksi maalia.

Porton Goncalo Alves sukeltaa häikäilemättömästi Portugalin liigassa:

Katso myös: Video: Barcelonan uudella hankinnalla Martin Braithwaitella on vielä vähän hiomista – kikat menivät nolosti vihkoon esittelytilaisuudessa