Video: Omien pelaajien temppu ei miellyttänyt – Stuttgarter Kickersin valmentaja käski joukkuettaan tekemään oman maalin

Stuttgarter Kickers tekee tahallisen oman maalin / Pallomeri.net

Stuttgarter Kickersin valmentaja osoitti huimaa urheiluhenkeä käskien joukkuettaan kuittamaan epäreilun maalin tahallisella omalla maalilla.

Saksan viidennellä sarjatasolla, eli Oberliigan Baden-Württembergin lohkossa nähtiin aivan uskomatonta urheiluhenkeä, kun Stuttgarter Kickers kohtasi Nöttingenin kotonaan.

Kaikki alkoi ensimmäisen jakson viimeisillä minuuteilla, kun Nöttingenin pelaaja loukkasi kontaktitilanteessa ja Nöttingen potkaisi pallon totuttuun tapaan itse rajasta ulos. Normaalisti oletus on, että Kickers tämän jälkeen palauttaisi pallon reilun pelin hengessä vastustajalle, mutta Kickers käynnistikin hyökkäyksen ja teki siitä 2-0-maalin.

Kickersin päävalmentaja Ramon Gehrmann ei hyväksynyt joukkueensa epäreilua maali ja käski joukkuettaan kuittaamaan asian välittömästi. Ratkaisu oli, että Gehrmann määräsi joukkueensa tekemään tahallisen oman maalin ja keskikenttäpelaaja Lukas Kling teki työtä käskettyä.

– Olen katolinen. Ja ylhäällä on tili, josta voi nostaa ja jonne voi tallettaa, Gehrmann perusteli päätöstään saksalaislehti Der Spiegelille.

Kickersin urheilujohtaja Lutz Siebrecht oli alaisistaan ylpeä.

– Tämä oli jotain ainutlaatuista. En ole ikinä nähnyt mitään tuollaista. Hattu päästä valmentajalle sekä joukkueelle tästä päätöksestä, Siebrecht kommentoi lehdelle.

Nöttingenin valmentaja Marcus Wenninger kiitti kollegaansa “suuresta eleestä”, mutta Gehrmann myönsi, etteivät kaikki hänen omat pelaajansa olleet samaa mieltä ratkaisusta, kuten ehkä olettaa sopikin.

Karmatilin tasaaminen ei kuitenkaan haitannut kentällä tahtia, sillä Kickers nappasi ottelusta selvän 4-1-voiton.

Stuttgarter Kickers tekee tahallisen oman maalin harvinaislaatuisen episodin päätteeksi:

Katso myös: Video: Käsittämätöntä draamaa – Manuel Lanzini huipensi West Hamin kirin hirmutykillä lisäajan viimeisellä minuutilla