Oilers-vahti Stuart Skinner pisti katkaisupelin jännäksi – lahjoitti Kingsille järkyttävän helpon tasoitusmaalin

Stuart Skinner Edmonton Oilers

Edmonton Oilers meni playoffeissa jatkoon, mutta maalivahti Stuart Skinner huolehti mokallaan siitä, että sarja huipentui jännittävästi.

Edmonton Oilers voitti Los Angeles Kingsin maalein 5-4 NHL:n pudotuspelien avauskierroksen ottelusarjan kuudennessa pelissä ja matkaa toiselle kierrokselle voitoin 4-2.

Helpolla ei sarjan katkaiseminen sujunut, mutta Oilersin maalia vartioineen Stuart Skinnerin kolmannen erän moka teki työstä vielä astetta haastavampaa. Oilers johti 4-3 ja oli ylivoimalla, kun kiekko päätyi Skinnerin lapaan.

Skinner yritti avata peliä, mutta lavasta lähti vain todellinen lehmänhenkäys, joka päätyi suoraan Kingsin karvaajana toimineen Philip Danaultin haltuun. Danault ei luonnollisesti armoa antanut, vaan painoi kiekon katiskaan ja tasoitti pelin.

Skinnerin kannalta kenties kauden helpottavin maali syntyi kuitenkin toiseen päähän kolme minuuttia ennen loppua, kun Kailer Yamamoto vei Oilersin jälleen johtoon ja teki lopulta voittomaaliksi jääneen osuman.

Edmonton Oilersin Stuart Skinner mörhöili pahasti kolmannessa erässä:

Katso myös: Toronto voitti ottelusarjan ensimmäistä kertaa 19 vuoteen – John Tavares iski jatkoaikamaalin melkoisella tuurilla


Joukkueet: