Video: Störmgodsetin hyökkääjä heittäytyi röyhkeäksi – löi ”Jumalan kädet” tuplana eikä edes yrittänyt peitellä sitä

Störmgodsetin jumalan kädet / Pallomeri.net

Norjassa nähtiin poikkeuksellisen räikeä huijausyritys, kun Strömgodsetin Jack Ipalibo löi ”Jumalan kädet” tuplana ja pisti pallon maaliin.

Olipa Diego Maradonan ”Jumalan kädestä” mitä mieltä tahansa, niin kiistatta se kuuluu jalkapallon ikuisiin klassikoihin. Norjan Elitserienissä nähtiin mitä ilmeisimmin Maradonan innoittamana poikkeuksellisen härski ja räikeä huijausyritys.

Siinä missä Maradonan temppu oli hienovarainen ja vaikea havaita livetilanteessa, oli Strömgodsetin Jack Ipalibon yritys ehkä kunnianhimoisempi, mutta kaukana hienovaraisesta ja huomaamattomasta.

Ipalibo näet kurotti käsi suorana hänen ylitseen menossa olleeseen keskitykseen ja osuikin palloon, mutta ei saanut sitä ohjattua maalia kohti. Ipalibo kuitenkin huomasi tämän heti ja kaatuessaan ensikurotuksensa jälkeen hän löi pallon sisään oikealla kädellään.

Ipalibo ei siis peitellyt yritystään millään tavalla ja ilmeisesti piti tuomaria umpisokeana idioottina. Tämä olettamus oli kuitenkin väärä, sillä tuomari asteli tyynesti paikalle ja nosti kyselemättä Ipalibolle varoituksen.

Ottelu päättyi lopulta maalittomaan tasapeliin.

Strömgodsetin Jack Ipalibo yrittää pistää Diego Maradonan klassikkotemppua paremmaksi noloin seurauksin:

Katso myös: Video: Järjetön kahakka jalkapallopelissä – kolmelle Angushtin pelaajalle 1-2 vuoden pelikiellot