Straubing Tigers teki koomisen oman maalin CHL:ssä – Frölundan veskari merkattiin maalintekijäksi

Straubing Tigers oma maali CHL

CHL:ssä nähtiin koominen tilanne, kun Straubing Tigers haki epätoivoisesti kavennusta Frölundaa vastaan ja teki oman maalin.

Tiistaina pelatulla CHL:n jatkopelien kierroksella sattui varsin koominen tilanne, kun Straubing Tigers yritti vielä epätoivoisesti jahdata Frölundaa otteluparin toisen osan lopulla.

Tilanne oli nimenomaan epätoivoinen, sillä Frölunda oli voittanut kotiottelunsa 4-0 ja toinen peli Straubingissa oli tilanteessa 2-2, kun kotijoukkue yritti saada kavennusta aikaan ilman maalivahtia.

Kaikki lähti liikkeelle, kun Straubingin Marcel Brandt laukoi kohti maalia ja Frölundan maalivahti Frederik Dichow torjui. Brandt otti oman irtopalansa ja yritti syöttää kiekon siniviivalle, mutta syöttöä vastaanottanut JC Lipon ei saanutkaan sitä kiinni. Näin kiekko lirui nolosti aina omaan maaliin asti ja nöyryyttävän takaiskun myötä peli oli viimeistään ohi, ellei se ollut sitä jo.

Kaiken hyvän lisäksi maali merkittiin Dichow’n nimiin ja se jäi luonnollisesti myös toisen ottelun voittomaaliksi. Frölunda vei otteluparin nimiinsä yhteismaalein 7-2.

Straubing Tigers haki kavennusta CHL:ssä, mutta maalasi vahingossa väärään päähän:

Katso myös: Huikeaa uhrautumista – SaiPan Olavi Vauhkonen stunttasi maalivahtia ja pelasti varmalta näyttäneen maalin