Pelottava tilanne EM-ottelun puoliajalla – Serbian Strahinja Pavlovic lyyhistyi pukukopissa

Strahinja Pavlovic Serbia

Serbian päävalmentaja Dragan Stojkovic paljasti, että puolustaja Strahinja Pavlovic lyyhistyi Slovenia-ottelun tauolla kopin lattialle.

Serbian EM-kisajoukkueen päävalmentaja Dragan Stojkovic paljasti median edustajille, että joukkueen avainpelaajiin kuuluva puolustaja Strahinja Pavlovic lyyhistyi pukuhuoneeseen torstaina pelatun Slovenia-ottelun puoliajalla.

Münchenissä pelattu ottelu vietiin läpi varsin kuumissa olosuhteissa, mikä aiheutti huolta myös Slovenian leirissä. Stojkovic uskoo, että Pavlovicin pelottava tuupertuminen johtui nimenomaan lämpötilan aiheuttamasta uupumuksesta.

Mainos alkaa:

– Herätimme hänet takaisin henkiin, jonka jälkeen hän oli kunnossa. Näimme myös slovenialaisten pelaajien valittavan, kun menimme pukuhuoneisiin. “On niin kuuma, että me romahdamme,” he sanoivat, Stojkovic kertasi lehdistölle.

Stojkovic lisäsi, ettei Pavlovic ollut ainut kuumuudesta kärsinyt serbipelaaja.

– Kaksi tai kolme pelaajaa romahti sen tauon aikana. Se kertoo siitä, kuinka vaikeaa oli palata takaisin kentälle, Stojkovic kertoi.

Pavlovic pystyi muiden tavoin toipumaan vartin mittaisen tauon aikana. Hän jatkoi taistelua koko 90 minuutin ajan. Kovia kokeneet pelaajat auttoivat lopulta tuomaan Serbialle elintärkeän pisteen Luka Jovicin viime hetken tasoituksen ansiosta.

Tsekkaa myös: Espanjan superlupaus Lamine Yamal pelasi EM-kisojen iltapelissä – rikkoi Saksan lakia


Joukkueet: