Video: Teknisellä alueella roihahti – Stoken ja Barnsleyn valmentajat ajettiin ulos tulisen pystypainiin jälkeen

Stoken ja Barnsleyn valmentajien välinen pystypaini / Pallomeri.net

Stoken ja Barnsleyn välisessä ottelussa nähtiin kunnon torikokous, kun joukkueiden valmentajat ajautuivat pystypainiin teknisellä alueella.

Stoken ja Barnsleyn 1–1-tasapeliin päättyneessä Championship-ottelussa itse peliä suuremman huomion veivät kentän laidan tapahtumat, kun Stoken apulaismanageri Dean Holden ja valmentaja Rory Delap sekä Barnsleyn valmentaja Joseph Laumann saivat kipakan pystypainin seurauksena suorat punaiset kortit mieheen.

Episodi käynnistyi ottelun lopulla liikkeelle, kun Holden yritti saada palloa nopeasti takaisin peliin ja meni hakemaan sitä Barnsleyn tekniseltä alueelta. Tilanne eskaloitui pahasti valmentajien välillä ja paikalle ryntäsi useita pelaajia sekä taustaryhmän jäseniä molemmista leireistä.

Mainos alkaa

– Pallo meni kentän ulkopuolelle ja selvästi heidän taustaryhmänsä yritti pitää huolen siitä, ettei se palaa nopeasti peliin. Dean yritti hakea pallon, joten hän teki väärin mennessään heidän tekniselle alueelleen, mutta hän yritti nopeuttaa peliä, kommentoi Stoken manageri Michael O’Neill medialle ottelun jälkeen.

Stoken ja Barnsleyn valmentajat ajautuvat pystypainiin teknisellä alueella:

Katso myös: Video: LAFC sai ”lahjan taivaista” – Real Salt Laken pakki sössi uskomattoman oman maalin