Tunteet kuumenivat Brayden Pointin loukkaannuttua – Steven Stamkos ja Auston Matthews myllyttivät keskenään

Steven Stamkos Auston Matthews tappelu - Pallomeri.net

Steven Stamkos ja Auston Matthews nähtiin hanskaushommissa keskenään, kun tunteet kiehahtivat Tampa Bay Lightningin ja Toronto Maple Leafsin välisessä ottelussa.

Tilanne sai alkunsa päätöserän alkuminuuteilla, kun Morgan Rielly tönäisi Brayden Pointia päädyn läheisyydessä ja tämä menetti tasapainonsa rysähtäen rajusti päin laitaa.

Point yritti lähteä luistelemaan kohti vaihtoaitiota, mutta isku oli ollut sen verran kova, että mies lyyhistyi b-pisteen tuntumassa jäähän tuskaisen näköisenä.

Mainos alkaa:

Samanaikaisesti paikalle oli muodostunut melkoinen torikokous, jonka tiimellyksessä myös Steven Stamkosin ja Auston Matthewsin välit lämpenivät siinä määrin, että tähtihyökkääjät alkoivat mättää toisiaan. Tätä ei tosin kestänyt kovinkaan kauaa ennen kuin Matthews menetti tasapainonsa ja tuomaristo tuli väliin.

Hulinoiden seurauksena molemmista joukkueista passitettiin kolme miestä jäähyaitioon.

Ottelun varsinaisella peliajalla päädyttiin 3-3-tasapeliin ja jatkoerässä ratkaisuosuman vierasjoukkue Torontolle iski – kukapa muukaan kuin – päätöserän torikokouksen aiheuttanut Morgan Rielly. Toronto johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1.

Brayden Point loukkaantui ensin – sitten alkoi torikokous:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat: ,
Joukkueet: ,