Steven Gerrard hehkutti Glen Kamaraa: ”Hän on ollut fantastinen alusta asti”

Steven Gerrard Glen Kamara Rangers huuhkajat - pallomeri.net

Skottiseura Rangersin luotsi, legendaarinen puolustaja Steven Gerrard, yltyi BBC:n haastattelussa kehumaan Huuhkajien Glen Kamaraa.

Viikonloppuna Kamara oli kentän ehdotonta parhaimmistoa, kun Rangers kaatoi Glasgow’n paikallisottelussa Celticin lukemin 2-0.

– Hän on ollut fantastinen alusta asti. Glen on kasvanut ja kehittynyt, parantanut ja kuunnellut ohjeita. Hän on tehnyt töitä pelinsä eteen ja pelaa kovalla itseluottamuksella. Haluamme pitää Glenin niin pitkään kuin mahdollista, Gerrard sanaili BBC:n mukaan.

Suomalaisen sopimus Rangersin kanssa on voimassa vuoteen 2023 saakka, mutta Gerrard miettii jo tuotakin pidemmälle – ja hän haluaisi pitää Kamaran Glasgow’ssa.

– Jos minulta kysytään, niin sanon jatkosopimukselle ”kyllä”.

Kamaran otteet ovat ihastuttaneet myös maajoukkuepaidassa ja hän tuleekin terveenä pysyessään olemaan tärkeä palanen Huuhkajille jalkapallon EM-kisojen miehistössä. EM-kisat on tarkoitus potkaista liikkeelle 11. kesäkuuta, mutta vallitseva koronatilanne saattaa aiheuttaa vielä muutoksia.

Huuhkajien avausottelu on alustavan ohjelman mukaan edessä 12. kesäkuuta, jolloin Kööpenhaminassa vastaan asettuu Tanska.


Pelaajat:
Joukkueet: