Liverpoolin ex-lääkäri paljastaa – Steven Gerrard sai viillon penikseensä kesken cup-ottelun

Steven Gerrard Rangers / Pallomeri.net

Entinen Liverpool-lääkäri Andrew Massey muisteli lehtihaastattelussa tapausta, jolloin Steven Gerrard sai viiltohaavan penikseensä kesken pelin.

Harva ehkä tietää, että Liverpool-legenda Steven Gerrard sai kenties uransa karuimman vamman kesken cup-ottelun tammikuussa 2014, kun hän sai penikseensä verta vuotavan avohaavan.

Ottelussa Bournemouthia vastaan sattunut vamma syntyi, kun Gerrard liukui taklaukseen nurmen pinnalla ja vastustajan kengän nappulat osuivat paikoista arimpaan.

Tuolloin Liverpoolin lääkärinä toiminut Andrew Massey muisteli tapausta The Sun -lehden haastattelussa.

Mainos alkaa

– Stevie tuli luokseni ottelun lopulla ja totesi, että minun on katsottava sitä. Katsoin alas ja näin verta kaikkialla ja ajattelin, että tuon täytyy olla todella kipeä.

Massey tiesi, mitä hänen oli tehtävä, mutta ei ollut aluksi aivan varma, miten.

– Yritin muistella lääkärinkoulutustani, eikä missään kohtaa koulutustani kerrottu, miten penis tikataan. Ajattelin, että en halua ensimmäisen tikkaamani peniksen olevan Steven Gerrardin, mutta se oli.

Massey teki työnsä kuitenkin onnistuneesti ja Gerrard juoksi vielä takaisin nurmelle neljä tikkiä vaatineen operaation jälkeen. Myös Gerrard on muistellut tapausta elämäkerrassaan. Hän näytti vammaansa tuoreeltaan Liverpoolin silloiselle managerille Brendan Rodgersille.

– Brendan vilkaisi alas, irvisti ja pudisti päätään, Gerrard kuvailee.

Tikkausoperaatio tehtiin täydellisen hiljaisuuden vallitessa.

– Laskin sortsini ja alushousuni ja katsoin sitä viimeisen kerran. Auts. Toivoin, etten ollut hyvästelemässä vanhaa ystävääni. Tunsin pienen tökkäyksen ja varoin katsomasta, mitä hän oli tekemässä. Huomasin, että hänkään ei ollut täysin mukavuusalueellaan, Gerrard muistelee.

Kentälle vielä palannut Gerrard pystyi pelaamaan, mutta ei jaksanut kuitenkaan juhlia voittoa normaaliin tapaa.

– Jätkät nauroivat katketakseen. Me olimme voittaneet, tunnelma oli hyvä, ja heidän mielestään se oli huvittavaa. En saanut minkäänlaista sympatiaa heiltä, Gerrard kertoo.

Gerrardin mukaan hän sai tämän jälkeen kuulla loputtoman määrän vitsejä peniksestään.

– Saatoin hymyillä, mutta olisin voinut kuristaa heidät. Joukko jalkapalloilijoita ovat viimeisiä ihmisiä, joiden haluan kuulla keskustelevan viilletystä penkiksestäni.

Lue myös: Washington Redskins vaihtaa nimensä – 61-vuotias mies on jo vuosia kytännyt tilaisuutta rahastaa vaihdoksella


Joukkueet: