Täysin älytöntä draamaa – Tottenhamin vaihtomies Steven Bergwijn käänsi pelin kahdella lisäajan maalillaan

Steven Bergwijn Tottenham Hotspur / Pallomeri.net

Valioliigassa nähtiin aivan järjettömän dramaattinen loppuhuipennus, kun Tottenhamin Steven Bergwijn ampui kaksi maalia lisäajalla.

Keskiviikkoillan Valioliiga-kierroksen ottelu Leicester-Tottenham tulee jäämään kotijoukkueen kannattajien mieleen totaalisena painajaisena, kun taas vierasfaneille ottelu, ja etenkin sen loppuhuipennus, tulee jäämään mieleen yhtenä kaikkien aikojen sankaritarinoista.

Leicester nimittäin johti ottelua vielä 94. minuutilla maalein 2-1 ja kaikki vaikutti siltä, että kotijoukkue tulee ottamaan voiton ja maukkaat kolme pistettä. Hetkeä myöhemmin kaikki kuitenkin muuttui.

Pallo pelattiin Leicesterin rangaistusalueelle 95. minuutilla ja peliväline tippui onnekkaan pompun kautta suoraan vaihtomies Steven Bergwijnin jalkaan. 79. minuutilla sisään vaihdettu Bergwijn oli hereillä ja painoi pallon varmasti verkon perukoille.

Bergwijnin sankaritarina oli kuitenkin vasta alussa. Tottenham lähti vielä yhteen hyökkäykseen 97. minuutilla ja Harry Kane näki Bergwijnin hyvissä asemissa menossa kohti Leicesterin maalia. Kanen täydellinen syöttö vapautti Bergwijnin läpiajoon. Leicesterin maalivahti Kasper Schmeichel juoksi vastaan, mutta Bergwijn kiersi epätoivoisen maalivahdin hyvällä maltilla ja ampui pallon kohti tyhjää maalia.

Dramaattinen loppuhuipennus sai vielä mainion lisäsilauksen, kun Bergwijnin laukaus näytti siltä, että se voisi vielä mennä ohikin, mutta pallo osui tolppaan ja kimposi siitä sisään. Näin Bergwijn sinetöi todellisen supervaihtomiehen statuksensa kääntämällä pelin kahdessa minuutissa.

Steven Bergwijn teki kaksi maalia lisäajalla ja käänsi Leicester-ottelun Tottenhamin voitoksi:

Katso myös: Mauritanialle soitettiin kahdesti väärää hymniä ja sen jälkeen kuuluttaja pyysi pelaajia laulamaan itse


Joukkueet: ,