Video: Punnituspullistelulla oli rajut seuraukset – tönäisy johti UFC-ottelun perumiseen

Stephens vs Klose UFC-punnitus / Pallomeri.net

UFC on ESPN 22 -ottelukortti miteltiin ilman toista pääottelua, sillä ottelu peruuntui punnituksessa aiheutuneen loukkaantumisen vuoksi.

Ultimate Fighting Championshipin omassa APEX-keskuksessa järjestetty UFC on ESPN 22 -ottelukortti jäi yhtä ottelua vajaaksi, kun illan toiseksi pääotteluksi kaavailtu kevyen sarjan taisto Jeremy Stephensin ja Drakkar Klosen välillä jouduttiin perumaan.

Eikä ottelu olisi voinut juuri typerämmästä syystä peruuntua. Taustalla oli nimittäin perjantain punnituksessa nähty välikohtaus. Normaaliin tapaan ottelijat astuvat aivan toistensa viereen tuijottamaan toisiaan silmiin. Stephens päätti kuitenkin viedä tämän askeleen pidemmälle ja tönäisi Klosea voimakkaasti rintaan.

Mainos alkaa

Tällä pullistelulla oli paljon dramaattisemmat seuraukset kuin kukaan olisi osannut kuvitella.

– Kun Jeremy työnsi minua tunsin heti, kuinka käteni puutui ja niskani kiristyi. UFC:n virkailijat lähettivät minut organisaation harjoittelukeskukseen heidän henkilökuntansa hoidettavaksi kahdeksi tunniksi. Kun heräsin aamulla, minulla oli migreeni ja voin pahoin, Klose kirjoitti Twitter-tilillään.

Tämän jälkeen Klose totesi saaneensa lääkkeitä ja levänneensä pimeässä. Parin tunnin päästä Klose alkoi kuitenkin oksentaa, jonka jälkeen promootion lääkäri teki päätöksen lähettää hänet sairaalaan ja ottelu peruttiin välittömästi.

Jeremy Stephens tönäisee Drakkar Klosea UFC-illan punnituksessa ja ottelu joudutaan perumaan vamman takia:

Katso myös: Video: YouTube-tähti Jake Paul tyrmäsi tylysti entisen UFC-ottelija Ben Askrenin