Stephen Curry upotti fantastisen kolmosen ratkaisufinaalissa – Golden State on NBA:n mestari

Stephen Curry kolmonen Golden State Warriors - Pallomeri.net

Stephen Curry pääsi juhlimaan neljättä NBA-mestaruuttaan, ja mies hääräsi isossa roolissa myös Boston Celticsiä vastaan pelatussa, ratkaisevassa kuudennessa finaalissa.

Bostonissa pelattuun otteluun lähdettiin Golden Staten johtaessa sarjaa 3-2. Vierasjoukkue ei antanut katkomahdollisuuden lipua käsistään vaan hoiti ottelun nimiinsä lukemin 103-90.

Ottelu alkoi ratketa jo toisella ja kolmannella neljänneksellä, kun Warriors onnistui repimään tuntuvan eron. Yksi komeimmista suorituksista nähtiin kolmannella neljänneksellä Stephen Curryn toimesta, kun mies sai pallon haltuunsa keskiviivan jälkeen, minkä jälkeen hän upotti – useita metrejä kolmosen kaaren takaa – heiton sisään.

Curry oli ratkaisufinaalin tehokkain 34 pisteellään, 7 levypallollaan ja 7 syötöllään.

Mestaruus on finaalien parhaaksi pelaajaksi valitulle Currylle neljäs. Golden Statelle se on seurahistorian seitsemäs, ja neljä näistä mestaruuksista on tullut viimeisen 7 vuoden sisään.

Huimaan saavutukseen ylsi myös valmentaja Steve Kerr, jolle NBA-mestaruus on jo yhdeksäs. Viisi näistä mestaruuksista on tullut pelaajana ja neljä puolestaan valmentajana.

Stephen Curry upotti mahtavan kolmosen:

Golden State Warriors on NBA-mestari:

Jos videot eivät näy, voit katsoa sen Sportsnetin Twitterin puolella.


Pelaajat:
Joukkueet: ,