Yllätyspaljastus hassutteluvideolla – NBA-tähdet Stephen Curry ja Joel Embiid eivät osaa pyörittää palloa sormella

Stephen Curry USA

USA:n olympiajoukkueen promokuvaussessiossa paljastui, etteivät Stephen Curry ja Joel Embiid osaa pyörittää palloa sormella.

USA:n joukkue on luonnollisesti jälleen suursuosikki voittamaan Pariisin olympialaisten koripallomitalit. Miesten joukkueeseen valittiin NBA:n absoluuttisia huippupelaajia, joten joukkueessa on valtavasti laatua.

Joukkueen julkistuksen yhteydessä pidetyssä promokuvaussessiossa kuitenkin kävi ilmi, etteivät maailman parhaatkaan pelaajat osaa aivan kaikkea. Sessiossa kuvattiin myös videota, jossa jokaista pelaajaa pyydettiin pyörittämään sormenpään varassa olevaa palloa. Tähän näyttävään temppuun eivät kaikki kyenneet.

Mainos alkaa:

Vähintäänkin yllätyksenä videolla tulee se, ettei tämä temppu taitu viime vuosien kuumimpien tähtien joukkoon kuuluvalta Stephen Currylta. Videon lopulla Curry yrittää temppua kerrottuaan ensin useaan otteeseen, että tämä kyseinen asia on se yksi asia, jota hän ei osaa tehdä. Curry vaikuttaa aidosti häpeilevältä ja turhautuneelta, kun temppu menee pieleen.

Myös Joel Embiidin ja Tyrese Haliburtonin kohdalla paljastuu, ettei tämä temppu kuulu repertuaariin. Videon kohokohtiin kuuluu Kevin Durantin lakonisen tyly reaktio, kun hänelle kerrotaan ketkä eivät osanneet pyöritystä tehdä.

– Joel? Kuvottavaa. Luulin, että hänellä olisi parempi koordinaatiokyky, Durant toteaa kuultuaan Embiidin nimen.

Useimmilta pelureilta pyöritys sujuu mallikkaasti. Komeimman tyylinäytteen antoi Devin Booker, joka pompautti pyöritysten välissä palloa polvellaan.

Stephen Curry, Joel Embiid ja Tyrese Haliburton eivät osaa pyörittää palloa sormellaan:

Katso myös: Tunteet kuumenivat harjoituspelissä – Evan Fournier kuristi Dennis Schröderiä


Pelaajat: ,
Joukkueet: