Mikä ryöstö! – KalPa-vahti Stefanos Lekkas venyi ilmiömäiseen torjuntaan

Stefanos Lekkas

KalPan maalivahti Stefanos Lekkas nappasi todellisen game saver -torjunnan Mikkelin Jukureita vastaan pelatussa ottelussa.

KalPa kohtasi lauantai-illan kotiottelussaan Jukurit, ja ennen kamppailua muun muassa Liigan nollapeliennätystä hallussaan pitävän Eero Kilpeläisen paita nostettiin Olvi Areenan kattoon. Maalivahtilegendaa kunnioittavassa kamppailussa olikin sopivaa, että KalPan maalivahti Stefanos Lekkas nousi kirkkaimpiin parrasvaloihin uskomattoman torjuntansa ansiosta.

KalPa johti ottelua kolmannen erän puolivälissä lukemin 3-1, kun Jukurit karkasi hyökkäykseen kahdella yhtä vastaan. Jarkko Immonen syötti kiekon ensin Jesper Piitulaiselle, joka palautti pelivälineen takaisin Immoselle. Konkarihyökkääjällä oli edessään täysin tyhjä maali, mutta Lekkas onnistui venyttämään mailansa laukauksen tielle ilmiömäisellä tavalla.

Immonen oli harmittavalla tavalla esillä myös edellisenä päivänä, kun joukkueet kohtasivat Mikkelissä. Tuolloin hän lähti tavoittelemaan siirretyn rangaistuksen aikana syöttöä siniviivaa kohti, mutta Immosen epäonneksi kiekko livahti epäonnekkaasti omaan tyhjään maaliin.

KalPa onnistui voittamaan lauantai-illan kohtaamisen lopulta maalein 4-1.

Stefanos Lekkas ryöstää Jarkko Immosen:

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Liigassa todella erikoinen osuma vain 17 sekunnin pelin jälkeen – Eemeli Suomi osui veskarin selän kautta


Pelaajat:
Joukkueet: