HäSa: Steelers-valmentaja Petri Kemppainen antoi palaa pressissä – ”Pihalla kuin tamponin naru!”

HäSa: Steelers-valmentaja Petri Kemppainen antoi palaa pressissä – ”Pihalla kuin tamponin naru!”

Hämeen Sanomat uutisoi, että Salibandyliigaa pelaavan Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen kritisoi sekä omiaan että tuomareita rankoin sanankääntein.

Hämeenlinnan Steelers hävisi keskiviikkona kotonaan Turun Palloseuralle Salibandyliigassa selvin numeroin 9-4. Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen avasi sanaisen arkkunsa äärimmilleen.

Ensin kyytiä sai oma joukkue.

– Ensimmäinen erä oli ihan kamalaa. Äijät pelkäsivät ja suoraan sanottuna v***tti katsoa omaa joukkuetta. Sanoin kopissa, etten ole nähnyt tällaista ämmälaumaa vuosiin, Kemppainen latasi Hämeen Sanomien mukaan.

Haukuttuaan koko joukkueensa sai tähtipelaaja Nico Jonaeson vielä erikseen kuraa.

– Meidän kärkipelaajatkin olivat pihalla. Jonaesonkin toista peliä putkeen ihan kuutamolla ja haahuili missä sattuu, Kemppainen tylytti.

Oman joukkueen jälkeen Kemppainen kohdisti verbaaliakrobatiansa ottelun tuomariston suuntaan.

– Toinen tuomareista oli pihalla kuin tamponin naru, ei Hämeenlinnan mies (Henri) Hakala vaan se toinen (Kimmo Koppinen). En tiedä mitä tapahtui ja mitä hänelle pitäisi sanoa, Kemppainen kiehui.

Steelers-luotsin purkauksen taustalla lienee myös turhautumista joukkueen kauteen ylipäätään. Steelers aloitti kautensa voitolla, mutta sen jälkeen joukkue on hävinnyt peräti 11 ottelua putkeen ja on vajonnut sarjataulukon jumbosijalle.

Tsekkaa myös: Upeaa urheiluhenkeä – Canucks-vahti Jacob Markström menetti isänsä, vastustaja kävi tsemppaamassa

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut