Dallasin Jake Oettinger pelasti kaksi varmaa maalia – huima syöksy ja täysin älytön mailatorjunta jatkoajalla

Jake Oettinger Dallas Stars

Dallas Starsin maalivahti Jake Oettinger otti huikealla tavalla roolia joukkueensa runkosarjan päätösottelussa St. Louis Bluesia vastaan.

Dallas Stars voitti St. Louis Bluesin runkosarjan päätösottelussaan rankkarikisan jälkeen maalein 2-1 ja iso kiitos tästä kuuluu maalivahti Jake Oettingerille, joka todella antoi joukkueelleen mahdollisuuden voittaa.

Ensimmäisen kerran Oettinger pääsi todella venymään jo avauserässä, kun Bluesin Scott Perunovichille lankesi avopaikka erän loppupuolella. Oettinger lähti seuraamaan ruuhkan taakse kiekkoa kuljettanutta Blues-peluria ja näytti lähtevän jo liian kauas luukultaan, kun kiekko lähtikin Perunovichille loistavaan vetopaikkaan. Perunovich lähetti kiekon tyhjää maalia kohti, mutta Oettinger syöksyi paikalle ja teki huikean pelastuksen.

Mainos alkaa:

Tämä torjunta olisi jo riittänyt show’n varastamiseen, mutta Oettinger ei siihen tyytynyt. Jatkoajalla nimittäin nähtiin vielä paljon uskomattomampi torjunta. Blues sai rakennettua Robert Thomasille aivan satavarmalta näyttäneen maalipaikan, mutta Oettinger, joka otti tilanteen käsittämättömän rennosti, sujautti vain tyynesti mailansa väliin ja pelasti joukkueensa tappiolta.

Oettinger oli luonnollisesti myös niin kovassa iskussa, että hän poimi rankkarikisassa kaikki kolme Bluesin yritystä. Samalla Stars myös varmisti läntisen konferenssin voiton. Stars kohtaa playoffien ensimmäisellä kierroksella joko Los Angeles Kingsin tai Vegas Golden Knightsin.

Jake Oettinger syöksyy huiman torjunnan ensimmäisessä erässä:

Oettinger nappaa jatkoajalla aivan käsittämättömän mailatorjunnan:

Katso myös: Matias Maccelli tehtaili fantastisen osuman – kiekko ilmasta haltuun ja läpiajosta sisään


Pelaajat:
Joukkueet: