Video: Standard Liege-Sevilla -ottelussa nähtiin täysin käsittämätön lisäajan sähellys

Standard Liege Sevilla Eurooppa-liiga / Pallomeri.net

Eurooppa-liigan Standard Liege-Sevilla-ottelu tarjosi lisäajalla sellaisen sähellyksen, että vastaavaa on tuskin ihan hetkeen nähty.

Belgialaisjoukkue Liege puolusti lisäajalla 1-0-johtoaan, kun taas Sevilla yritti hakea rohkeasti arvokasta tasoitusmaalia. Isännille siunaantui kuitenkin se paras paikka, kun Sevilla-toppari Simon Kjaer ja maalivahti Tomas Vaclik sössivät oikein huolella rangaistusalueen ulkopuolella.

Tanskalaispeluri näyttikin jo puskevan pallon suoraan omiin, mutta Vaclik sai viime hetkellä sutaistu pallon pois maaliviivalta. Pallo jäi kuitenkin Liege-pelaajille, jotka namuttelivat vielä täysin avopaikan, josta peli olisi pitänyt naulata. Kuten tilanteeseen sopi, niin pallo ei suinkaan mennyt maaliin, vaan peliväline jysähti ylärimaan.

Mainos alkaa:

Täysin uskomattomien vaiheiden jälkeen ottelu pysyi 1-0-tilanteessa ja se jäi myös lopulta ottelun lopputulokseksi. Standard Liegen voitto tarkoitti sitä, että tilanne ennen viimeistä kierrosta on kutkuttava, sillä joukkueet ovat tasapisteissä. Lohkokärjessä oleva Krasnodar on kolme pistettä karussa, mutta venäläisjoukkueenkaan jatkopaikka ei ole vielä varma.

Standard Liege-Sevilla -ottelu tarjosi uskomatonta komiikkaa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Katso myös:

Video: Eurooppa-liigassa nähtiin kauden koomisin oma maali

Video: Loris Karius mokaili pahemman kerran – vastustaja iski kahdesti ensimmäiseen 5 minuuttiin!


Joukkueet: ,