Stadin derby näkyy ilmaiskanavalla – katso ottelu suorana lähetyksenä Jimiltä

Stadin derby Futiksen Jalkapallon yleisökeskiarvot Katsojaluvut HJK Veikkausliiga Veikkausliiga Allsvenskan - Pallomeri.net

Kauden ensimmäinen Stadin derby pelataan tiistaina, kun HJK isännöi vielä kauden ensimmäistä voittoaan metsästävää HIFK:ta.

Täksi kaudeksi takaisin Veikkausliigaan noussut HIFK ei ole saanut haluamaansa starttia kauteen, sillä joukkue on hävinnyt molemmat pelinsä numeroin 1-0. Näin ollen helsinkiläiset metsästävät edelleen sekä ensimmäistä pistettä että maalia.

Sen sijaan HJK:n alkukausi on ollut pisteiden valossa kohtuullinen, sillä neljä ottelua ovat tuoneet kahdeksan pistettä. Pelaaminen on kuitenkin vielä kaukana valmiista ja se on näkynyt vielä pahasti tekemisessä. Hallitsevan mestarin paras pelaaja onkin ollut maalivahti Maksim Rudakov, joka on torjunut Klubille kaksi perättäistä 0-0-tasapeliä.

HIFK:lla onkin ehkä paras mahdollisuus voittaa Stadin derby tiistaina, sillä myöhemmin HJK on takuuvarmasti paremmassa iskussa, joten haaste tulee olemaan entistä suurempi.

Mainos alkaa

Futisfaneja hemmotellaan tiistaina oikein urakalla, sillä Jim lähettää Stadin derbyn ilmaiseksi kanavillaan. Tämän lisäksi ottelu näkyy tietysti myös maksullisesta Ruutu-palvelusta. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 18:30.

Stadin derbystä pääset lyömään vetoa Coolbetin kautta!


Joukkueet: ,