Video: Kyseenalaisia osumia & Jaden Schwartzin hatullinen – St. Louis passitti Winnipegin kesälomille

Winnipeg Jets st louis blues - pallomeri.net

St. Louis Blues eteni jatkoon NHL:n pudotuspelien ensimmäiseltä kierrokselta, kun se lähetti Winnipeg Jetsin kesäloman viettoon voitoin 4-2.

Jetsin turmioksi kävi lopulta Blues-hyökkääjä Jaden Schwartz, joka viimeisteli viidennessä ottelussa voittomaalin vain 15 sekuntia ennen loppua, ja ratkaisevassa kuudennessa ottelussa hän hurjasteli hattutempun, kun Blues vei voiton lukemin 3-2.

26-vuotias kandalainen aloitti ottelun maalinteon vain 23 sekunnin pelin jälkeen, kun Jets-puolustaja Dustin Byfuglien oli suorittanut melkoiset toheloinnit. Jets yritti haastaa osuman maalivahdin häirintänä, mutta tämä ei mennyt läpi.

Schwartzin toinen osuma puolestaan syntyi toisen erän puolivälin jälkeen. Tälläkin kertaa Jetsin puolelta huudeltiin maalivahdin häirintää, mutta haasto oli jo käytetty, joten siitä ei apua ollut.

Kolmannen erän alussa Schwartz naulasi hatullisensa komealla rannelaukaukseen päättyneellä suorituksella ja muutti tilanteeksi 3-0. Byfuglien ja Bryan Little kavensivat vielä numeroiksi 3-2, mutta tämän lähemmäs eivät vieraat päässeet ja edessä on kesäloma.

Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilta.

Blues kohtaa toisella kierroksella joko Nashville Predatorsin tai Dallas Starsin.

Winnipeg haastoi Schwartzin ensimmäisen osuman:

Schwartzin toinen:

Hattutemppu on valmis:

Jos yllä olevat videot eivät näy, voit katsoa ne Sportsnetin YouTube-kanavalla.

Kaikki NHL:n pudotuspelimatsit suorana lähetyksenä välittää Viaplay.


Pelaajat:
Joukkueet: ,