Video: St. Louis jyräsi San Josen kuudennessa matsissa – eteni Stanley Cupin finaaleihin ensimmäistä kertaa 49 vuoteen!

Video: St. Louis jyräsi San Josen kuudennessa matsissa – eteni Stanley Cupin finaaleihin ensimmäistä kertaa 49 vuoteen!

St. Louis Blues pääsi kotikaukalossaan yrittämään Läntisen konferenssin finaalisarjan katkaisua San Jose Sharksia vastaan – ja sen se myös teki.

Tiistain otteluun lähdettiin Bluesin johtaessa ottelusarjaa voitoin 3-2. Vieraille ei annettu mitään mahdollisuuksia, sillä voittolukemat 6. finaalissa merkittiin kotijoukkueen hyväksi 5-1.

David Perron iski Bluesin johtoon vain puolentoista minuutin pelin jälkeen. Erän lopulla Vladimir Tarasenko muutti tilanteeksi 2-0. Dylan Gambrell toi Sharksin toisen erän alkupuolella maalin päähän, mutta ottelun puolivälin jälkeen Brayden Schenn osui ylivoimalla ja vei Bluesin jälleen kahden maalin karkumatkalle.

Kolmas erä ehti yli puolivälin, kunnes Tyler Bozak päästi kotiyleisön piinasta viimeistelemällä lopullisen tuntuisen 4-1-maalin. Ivan Barbashev kaunisteli 5-1-loppulukemat tyhjiin. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n nettisivuilta.

St. Louis Blues kohtaa Stanley Cupin finaaleissa Boston Bruinsin. Edellisen kerran Blues pelasi finaaleissa vuonna 1970, ja myös tuolloin vastustajana oli Bruins. Silloin voiton veivät bostonilaiset.

Tämän vuoden finaalit käynnistyvät maanantaina 27.5.

St. Louis Blues eteni Stanley Cupin finaaleihin:

Stanley Cupin finaalit suorana lähetyksenä välittävät Viasatin kanavat sekä Viaplay.

Jaa tämä:

Aiheeseen liittyvät julkaisut