St. Louis Blues joutui koronan hampaisiin – ”useampi” pelaaja saanut tartunnan

St. louis blues stanley cup

NHL:n hallitseva mestari St. Louis Blues on joutunut koronaviruksen hampaisiin vain viikkoa ennen kuin joukkueiden harjoitusleirien on tarkoitus alkaa.

Seura on päällisin puolin vaiennut asiasta, eikä esimerkiksi Bluesin verkkosivuilta löydy mitään tietoa vallitsevasta tilanteesta. The Athleticin ja monien muiden lähteiden mukaan useampi seuran jäsen olisi kuitenkin saanut tartunnan – mukaan lukien pelaajistoa.

Bluesin perjantaiset harjoitukset peruttiin tartuntojen tultua ilmi. The Athletic kertoo, että seura on sulkenut harjoituskeskuksensa kaikilta viikonlopun ajaksi, mutta harjoituksia on tarkoitus jatkaa jo välittömästi maanantaina.

Hallitseva Stanley Cup -voittaja avasi oman harjoituskeskuksensa kesäkuun lopulla ja pelaajat ovat saaneet harjoitella pienryhmissä.

Mainos alkaa

NHL-pudotuspelien alkuajankohta on yhä avoinna, mutta valistuneiden arvioiden mukaan pelit käynnistyisivät elokuun alussa. Joukkueiden virallisten, täysipainoisten harjoitusleirien on tarkoitus päästä vauhtiin 10. heinäkuuta. Playoffsit pelataan jaetusti Torontossa ja Edmontonissa.