Video: Älyvapaata menoa SST-kisassa – kuskien tulinen poskensoitto muuttui huvittavaksi hiekkalaatikkoleikiksi

sst eli Stadium Super Trucks / Pallomeri.net

SST-sarjan kilpailu nosti tunteet pintaan ja Bill Hynes sekä Bo LeMastus päättivät ottaa yhteen, mutta tekivät sen hyvin koomisella tavalla.

Kaksi SST:n, eli Stadium Super Truck -sarjan kuljettajaa törmäsi toisiinsa ja ajautuivat radalta ulos viime viikonloppuna Ohiossa ajetussa kisassa. Tilanteen seurauksena kilpailijoiden tunteet kuumenivat ja yhteenotto oli tosiasia.

Bill Hynes ja Bo LeMastus nousivat selvittelemään törmäystä. Keskusteluosuus tosin päättyi melko nopeasti siihen, kun Hynes läväytti LeMastusta naamaan.

Niin tosin päättyi myös tappeluosuus, sillä LeMastus toki näytti hetken siltä, että hän virittelisi fyysisempää vastinetta, mutta hän veikin kohtaamisen hieman eri suuntaan.

LeMastus nimittäin sai tilanteen näyttämään pikkupoikien riidaksi äitynyttä hiekkalaatikkoleikkiä, kun hän nappasi Hynesin autosta irronneen ratin, käveli muutaman metrin ja päähän päätyi lopulta heittämään ratin päin Hynesia.

Tämän jälkeen LeMastus pakeni radan toiselle puolelle, joten ratinheitosta suivaantunut Hynes otti maasta LeMastusin kypärän. Hynes purki kiukkunsa siihen kiskaisten sen kahdesti asfalttiin pistäen kypärän aika lailla päreiksi.

Sillä välin LeMastus oli radan toisella puolella hakemassa lisää kättäpitempää ja ehtikin nyysiä turvallisuushenkilökunnalta palosammuttimen ja oli matkalla jatkamaan ”keskustelua” Hynesin kanssa. Tässä vaiheessa toimitsijat kuitenkin puuttuivat peliin ja absurdi tilanne rauhoittui.

SST-kilpailu meni tunteisiin ja Bill Hynes sekä Bo LeMastus päättävät selvittää tilanteen aikuismaiseen tapaan:

Katso myös: Video: Tokion olympiasoihtu joutui hyökkäyksen kohteeksi – mielenosoittaja ruiski vesipyssyllä