Spurs-Chelsea on sunnuntain fantasyfutis -huippuottelu!

Valioliigan fantasyfutis -kierros 14 on ollut tähän saakka hieman valju, eikä lauantai-illan kärkimatsi Leicester-Manchester Unitedista muodostunut myöskään mitään klassikkoa. Tänään on kuitenkin toinen ääni kellossa, kun klo 14.00 vastakkain asettuvat Lontoon paikallisviholliset Tottenham ja Chelsea! Viime kaudella vastaava kohtaaminen päättyi huikeaan 5-3 lopputulokseen, ja asetelmat ovat nytkin herkulliset. Spurs ei ole hävinnyt sitten liigan avauskierroksen, ja Chelsea on esittänyt pirteitä otteita parissa edeltävässä matsissa.

FanTeam käyttää dynaamista hinnoittelua, eli pelaajien hinnat vaihtuvat käytännössä sen mukaan, onko joukkue ottelussa altavastaaja vai suosikki. Mitä suurempi suosikki sitä kalliimpia pelaajia, ja altavastaaja-asemassa hinnat tietysti tippuvat samalla tavalla. Chelsea tänään viime kausista poiketen altavastaajana Tottenhamia vastaan, joten Mourinhon joukoista löytyy nyt pelaajia ALE-hintaan! FanTeam tarjoaa luonnollisesti ison valikoiman turnauksia Spurs-Chelsea matsiin, ja samaan aikaan starttaa myös useita koko sunnuntain käsittäviä turnauksia. Muista siis luoda joukkueesi viimeistään klo 13.59, niin olet mukana!

Bundesliigassa pelataan myös kolme ottelua: 16.30 alkavaan Dortmund-Stuttgart -matsiin on tarjolla oma 6-a-side ja sen lisäksi 18.15 ottelut ovat erillisessä turnauksessa. Valioliigan tavoin tarjolla on myös koko sunnuntain kattavia turnauksia. Loppuillan Leverkusen-Schalke ei varmastia jätä ketään kylmäksi, joten fantasyfutis-pelaajille on tarjolla tänään viihdettä koko iltapäivän ja alkuillan ajan!

Mainos alkaa

Jääkiekon ystäviä kiinnostaa varmasti tieto, että turnauksia on testattu jo pari viikkoa tuotantopalvelimella. Ottelut rullaavat jo ihan hyvin, ja nyt hiotaan vielä muutamia bugeja pois ja hienosäädetään pisteenlaskua, ennen kuin turnaukset saadaan kaikille avoimiksi. Tämän hetken tavoite on 2 viikkoa, joten todennäköisesti ensimmäiset KHL-turnaukset rullaavat ennen joulua!

Jos et ole vielä kokeillut uutta ja mahtavaa tapaa pelata fantasyfutista, niin liity mukaan tästä linkistä! FanTeam jakaa viikottain ulos tuhansia euroa palkintoja, ja turnauksia on auki lähes jokaisena päivänä! Nyt voit vihdoin muutaa futistietämyksesi rahaksi, ja saat samalla mitä parasta jännitystä otteluiden seuraamiseen. Tarjolla on lisäksi mahtava 200% ensitalletusbonus: saat bonusrahaa aina 500 euroon asti!

Kaikki FantasyFutis-pelistä löydät sivuiltamme omasta osiosta -> FantasyFutis