Video: Sportsnet tylytti Esa Lindellin filmaamista rajulla kädellä – ”Hän nolasi itsensä täysin”

Video: Sportsnet tylytti Esa Lindellin filmaamista rajulla kädellä – ”Hän nolasi itsensä täysin”

Suomalaispuolustaja Esa Lindell nousi otsikoihin Dallas Starsin ja St. Louis Bluesin välisen ottelusarjan kolmannessa kohtaamisessa.

Tsekkaa myös: Video: Esa Lindell laittoi show’n pystyyn – filmasi kolme kertaa ja sai palkinnoksi jäähyn

Sportsnetin Tim and Sid -ohjelma ruoti tapausta tuoreeltaan. Mukaan kommentoimaan oli otettu myös Hockey Night in Canada -ohjelmasta tuttu Nick Kypreos, joka ei sanojaan säästellyt.

– Olin itse ammattilainen 12 vuotta ja sen jälkeen olen toiminut pitkään kommentaattorina, mutta en ole nähnyt koskaan mitään tällaista, Kypreos aloitti.

– Se mitä hän nyt teki oli että hän vaaransi oman tulevaisuutensa sillä saralla, että tuomarit viheltäisivät jäähyjä muiden rikkoessa häntä. Vaikka hänen mahansa läpi lyötäisiin maila ja se tulisi selkäpuolelta ulos, en ole varma että tuomarit siltikään viheltäisivät vastustajalle rangaistusta.

Kypreosin mukaan Lindellin tempauksesta tulisikin käyttää filmaamista tarkoittavan ”embellishment”-termin sijasta sanaa ”embarrasment”, eli itsensä nolaaminen.

Sportsnet jakeli Esa Lindellille täyslaidallisen:

Videon tulisi alkaa automaattisesti kohdasta, jossa Lindellin tylytys alkaa. Jos näin ei tapahdu, voit katsoa pätkän oikeasta kohdasta TÄSTÄ LINKISTÄ (YouTube).

Jaa tämä:

Joukkueet: ,
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut