Sport-junnu sekosi U19-ikäluokan pelissä – alkoi hakata tuomaria ja sai 57 jäähyminuuttia koko episodista

Simon Mattbäck Sport U19

U19-ikäluokan Suomi-sarjan karsinnoissa nähtiin hurja episodi, kun Sport-pelaaja kilahti totaalisesti ja kävi tuomarin kimppuun.

Miesten jääkiekon U19-ikäluokan Suomi-sarjan karsinnoissa nähtiin sunnuntaina ruma episodi ottelussa, jossa Seinäjoen S-Kiekko isännöi Vaasan Sportia.

Ottelun kolmannen erän alkupuolella nähtiin tilanne, jossa Sportin Simon Mattbäck kuljetti kiekkoa laidan vierellä ja S-Kiekon Alex Vainio tuli taklaamaan häntä. Vainion kädet hiukan nousivat taklatessa ja ilmeisesti tästä Mattbäck menetti malttinsa. Tästä lähti käyntiin pieni nujuaminen pelaajien välillä, jolloin tuomari puuttui siihen ja puhalsi pelin poikki.

Vainio lähti aivan asianmukaisesti luistelemaan kohti jäähyaitiota, mutta Mattbäck yritti painella vaihtoon, kunnes tuomari tuli tielle ja käski hänet jäähylle. Mattbäck vänkäsi hetken vastaan ja antoi ilmeisesti varsin rakentavaa palautetta tuomareiden suuntaan, sillä toinen ottelun kahdesta erotuomarista lätkäisi hänelle 10 minuutin käytösrangaistuksen.

Tämän jälkeen Mattbäckin mussutus ja yhteistyöhaluttomuus sai jatkoa ja tuomarit kyllästyivät antaen hänelle pelirangaistuksen käytöksestä. Tästä Mattbäck sai lisää vettä myllyynsä ja sekosi lopullisesti käyden toisen tuomarin kimppuun antaen hänelle muutaman iskunkin. Mattbäckille lätkäistiin tästä hyvästä vielä 25 minuuttia ottelurangaistuksen muodossa.

Kun Mattbäck viimein saatiin kaukalosta ulos, oli hänelle ehditty kirjata yhteensä 57 jäähyminuuttia ja luvassa lienee myös varsin rapsakka pelikielto.

Sport voitti ottelun maalein 7-4. Mattbäck teki ottelussa myös kaksi maalia ennen ulosajoon johtanutta episodia.

Sport-junnu Simon Mattbäck menettää rumasti malttinsa ja käy tuomarin kimppuun:

Katso myös: Leo Komarov iski mahtavan osuman CHL:ssä


Joukkueet: