Sport tyhjeni yhdessä yössä – hurja kato vei kaikki parhaat pelaajat

Sport

Vaasan Sport ilmoitti lauantaina kauden olevan ohi, mikä tarkoitti sitä, että pelaajat ovat vapaita etsimään uusia seuroja.

Sportin kausi paketoitiin tiedotteella, joka oli harvinaisen tylyä luettavaa. Vaikka seuralla olisi vielä saumat pudotuspeleihin, niin hanskat lyötiin tiskiin. Tämä tarkoitti sitä, että loppukauden osalta säästöjä haetaan talouteen päästämällä pelaajat toisiin seuroihin.

Yhdessä yössä alkoikin tapahtumaan ihmeitä, koska useampi seuran ykköstähti vaihtoi maisemaa. Ensimmäiseksi Lukko ilmoitti hankkineensa Sportin puolustajan Shaun Heshkan. Puolestaan Rögle julkaisi hankkineensa Valtteri Viljasen riveihinsä. Ilta-Sanomien mukaan myös Simon Hjalmarsson on matkalla samaan osoitteeseen.

IS tietää kertoa, että myös maalivahti Niko Hovinen vaihtaa maisemaa, sillä hänen uusi seura on Tappara. Puolestaan Emil Johansson vaihtaa DEL-liigassa pelaavaan Red Bull Münchenin riveihin. Lähtijät eivät lopu edes tähän, vaan Ilta-Sanomien tietojen mukaan Axel Holmström ja Jens Lööke siirtyvät Björklövenin riveihin.


Joukkueet: