Video: Hämmentävä tapahtumaketju – JYP:n maali rankkarikisassa huomattiin viiveellä, Sport sai yrittää kahdesti tasoitusta

Video: Hämmentävä tapahtumaketju – JYP:n maali rankkarikisassa huomattiin viiveellä, Sport sai yrittää kahdesti tasoitusta

Sport-JYP  -ottelun rankkarikisassa nähtiin outo tapahtumaketju, joka johti lopulta JYP:n maalin hyväksymiseen ja Sportin kahteen tasoitusyritykseen.

Sportin ja JYP:n välisestä ottelusta tuli liigakierroksen todellinen draama- ja viihdepläjäys. Sport tasoitti lukemiksi 4-4 ajassa 59.59 oltuaan kahden maalin tappioasemassa vielä 37 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä.

Jatkoaika ei tuonut ottelulle ratkaisua, joten peli meni rankkarikisaan, joka venyi ja venyi aina 15. kierrokselle asti. Silloin ottelun huipensi kaikkiaan melko kummallinen tapahtumaketju, joka alkoi JYP:n Mikko Mäenpään rankkarista.

Ensin näytti siltä, että Mäenpää missasi rankkarinsa, kun kiekko kimmahti maalista ulos. Tämän jälkeen Sportin Juho Liuksiala lähti tekemään omaa suoritustaan ja epäonnistui.

Seuraavana ohjelmanumerona nähtiin videotarkistus, sillä tuomareille jäi vielä epäilys Mäenpään tilanteesta. Videokuva paljasti kiekon käyneen maalin katon takaraudassa ja maali hyväksyttiin. JYP:n pelaajat alkoivat tuulettaa voittoa, mutta tarinassa oli vielä yksi käänne luvassa.

JYP:n pelaajat olivat jo matkalla pukukoppiin, kun heitä viittilöitiin takaisin jäälle. Videotarkistuksessa hyväksytyn maalin jälkeiset tapahtumat nollataan niin peliajalla kuin myös rankkarikisassa, joten Sport pääsikin yrittämään tasoitusta toistamiseen, kun Liuksialan rankkari mitätöitiin.

Santeri Haarala hyppäsi askiin, mutta ei onnistunut upottamaan rankkariaan, joten JYP pääsi vihdoin luvan kanssa juhlimaan Vaasan käsittämättömän lauantai-illan näytelmän voittoa.

Rankkarikisassa nähtiin hämmentävä tapahtumaketju (alkaa ajassa 12:10):

Katso myös: Video: Artemi Panarin tarjoili hävyttömän upean maalisyötön maalivahdin längistä

Jaa tämä:

Joukkueet: ,

Aiheeseen liittyvät julkaisut