Video: Sportin Filip Riska yritti härskiä temppua juhlapelissään – jäi kiinni videotarkistuksessa

Filip Riska Vaasan Sport / Pallomeri.net

Sportin Filip Riska juhli tasalukuja KalPa-ottelussa ja näytti hetken siltä, että hän olisi tehnyt juhlan kunniaksi myös maalin.

Lauantaina pelattu Sport-KalPa -ottelu oli juhlallinen tapaus, sillä Sportin varakapteeni Filip Riska pelasi uransa 700. ottelun. Duunarihyökkääjänä tunnettu Riska oli tapahtumien keskipisteessä ottelun toisen erän alussa, kun hetken aikaa näytti siltä, että Riska olisi pääsyt juhlimaan tasalukujen lisäksi myös maalia.

Tilanteessa suoritettiin kuitenkin videotarkistus, joka armotta paljasti asian oikean laidan. Maalille menossa ollut Riska näet laittoi kätensä väliin, kun Janne Keränen yritti toimittaa kiekkoa maalille. Kiekko otti kimmokkeen Riskan hanskasta ja livahti etukulmasta sisään.

Mainos alkaa

Huvittavinta tilanteessa oli se, että kiekon mentyä maaliin Riska pohti sekunnin verran miten reagoisi ja päätti sen jälkeen pokkana alkaa tuulettamaan ”maalia”. Tv-lähetyksen kuvista päästiin näkemään miten Riska ilmeisesti myönsi temppunsa ketjukavereilleen jo vaihtoon mennessä, jonka lisäksi Riskan nähtiin hymyilevän velmuilevasti penkillä tuomareiden annettua tuomionsa tarkistuksen jälkeen.

Sport voitti ottelun lopulta maalein 3-1.

Sportin Filip Riska upottaa kiekon maaliin kädellään ja tuulettaa ”maalia” muina miehinä:

Katso myös: Video: Kaapo Kähkönen joutui keskelle painajaista – päästi 9 maalia


Joukkueet: