Sport aloitti tyhjennysmyynnin ja luovutti kauden – saumat pudotuspeleihin olisi vielä olemassa

Liigan pudotuspelit Liigassa Vaasan Sport Risto Dufva Liiga - pallomeri.net

Vaasan Sport ilmoitti lauantaina, että seura aloittaa tyhjennysmyynnin, koska mahdollisuudet pudotuspelipaikkaan ovat menneet.

Liigassa 13. sijalla olevan Sportin kaikki pelaajat ovat tarjolla loppukauden osalta muihin joukkueisiin. Tyhjennysmyyntiä voidaan pitää jokseenkin erikoisena, koska seuralla olisi vielä kaikki mahdollisuudet lunastaa paikka jopa pudotuspeleihin.

Sportilla on tällä hetkellä matkaa HPK:hon kymmenen pistettä, mutta vaasalaisilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Tämän lisäksi runkosarjaa on jäljellä Sportin osalta vielä 12 ottelua, joten mahdollisuudet eivät ole todellakaan menneet.

Vaasassa kuitenkin hanskat lyötiin tylysti pöytään ja tästä kerrottiin rehellisesti lauantain tiedotteessa.

– Pudotuspeleistä ulos jääminen toisena kautena peräkkäin on sekä erittäin harmillista, että kallista. Näillä säästötoimenpiteillä saamme paikattua ainakin osan puuttuvista ottelutuotoistamme. Liiga on ollut tänä kautena historiallisen kovatasoinen, ja vaikka joukkue on pelannut hetkittäin erittäin hyvää kiekkoa, se ei ole riittänyt, sanoo Vaasan Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén tiedotteessa.

Sportin tyhjennysmyynti sai tyrmäyksen sosiaalisessa mediassa, jossa monet kiekkoihmisetkin ottivat kantaa tilanteeseen.

Sportin pelaajista ainakin lähtöhuhuissa on ollut puolustaja Emil Johansson, jonka uudeksi seuraksi IS kertoi TPS:n. Sopimus jatkuisi myös ensi kaudella. Puolestaan ruotsalaismediat ovat huhuilleet Jens Lööken uudeksi seuraksi Brynäs IF:ää, jota valmentaa Mikko Manner.


Joukkueet: